| نویسنده |
پیام |
|
|
با مامان چروک حسین 1360 HOSEIN1360
شما واسه من در حد گوزینو ******mother your fucking pussy now
|
|
|
امروز آبجيا و مادر اين akalovegirls كمر واسه ما نذاشتن.مخصوصا خواهر بزرگه فيل كسش.
حالا بذاريد يه كمي كمرم خودشو بازيابي كنه تا بينم كيو بايد بكنم.
"گروه اراذل" - دم پر اراذل بچرخي لت و پارت ميكونم نفله
|
|
|
کیرم تو آقات الان موقع اومدن .......تو گفتی من سریعتر میام.....حالا اشکال نداره.... مادرتو که آوردی .......موردی نیست داداش بده بترکونم....
|
|
|
|
|
من دوست دارم ماده خانم های خونه ی حسین رو به فاک ببرم
به یوزرم عمل کنین تا رستگارتون کنم
|
|
|
ماده خانم های خونه
تيكه هاي دو سال پيش خودمون الان داره بوسيله كيا برا خودمون خرج ميشه اي خدا....
كونده برو تاپيك مونا .اونجا با كير برهنه منتظرتم.تاپيك مردمو به گا نده.
"گروه اراذل" - دم پر اراذل بچرخي لت و پارت ميكونم نفله
|
|
|
# : 15 Jul 2008 14:53 | ویرایش بوسیله: akalovegirls
کیرم به ممه ننت.....خاله کسو...اینم برا هزارمین بار تیکه فقط ننته
اکنون سوالی را برای شما در نظر گرفته ایم....
کس ننه ی حسین چند بخشه؟؟(صرف نظر از بعد فیزیکی) 1.یک بخشه 2.دو بخشه 3.یک تیلیارد بخشه 4.اصلآ کس ندارد
به تفسیر سوال بالا میپردازیم..... خوب.....کجا بودیم...آها تو کس مامان حسین بودیم...داشتم می گفتم.... گزینه ی اول یک بخشه...اشتباهه.... گزینه ی دوم دو بخشه هم اشتباهه .....تعجب نکنید .....در اینجا به بعد فیزیکی کاری نداریم..... گزینه ی سوم یک تیلیارد بخشه درسته ...... و در این سوال نیازی به صرف کردن کس مامان حسین نیست...و داوطلب باید این نکته را دریابد که گزینه ی آخر یعنی گزینه ی 4 به کل اشتباه می باشد.....زیرا اگر مامان حسین کس نداشت....حسین که از سوراخ کون مامانش نیومده... پس این حسین 1360 مادر جنده از کجا اومده.....
|
|
|
# : 15 Jul 2008 15:00 | ویرایش بوسیله: Dash_Ali56
akalovegirls
kiramo_belis 
mona_kosam 
دوستانه دارم ميگم.قصد كل كل هم ندارم .
با دم شير بازي نكنيد.
اين حسين1360 استاد كل كله.
پيشنهاد ميكنم باهاش در نيفتيد.من چون عاشق شعراي حسين 1360هستم هميشه كل كل
شو دنبال
ميكنم.تا حالا جلوي كسي كم نياورده.حتي بزرگاني چون استاد تورج و بقيه.
فكر كنم داره ميره شمال.بهترين فرصته كه قبل از كم آوردن كل كل رو تموم كنيد.
قربان شما
من و بابام - http://www.AVIZOON.COM/forum/2_65713_0.html- اراذل
|
|
|
با سلام به شما بینندگان عزیز سوال نظر سنجی: کس مامان حسین چند حرفه؟ 1.یک حرفه 2.دو حرفه 3.سه حرفه 4. حرف نداره
شما می توانید پاسخ را به شماره ی 3000090 ارسال نمایید.....و برنده یکسال استفاده از مامان حسین شوید.....
|
|
|
|
|
کیرم دهن ننه ی تو اون حسین ننه کس بلبله..... همین امثال توئه مادرجنده هستن که میان یه چاقال پیزوری رو بزرگ می کنن..... کونده خان نکنه حسین تورو فرستاده گفته برو دمشونو ببین... بعدشم توی امی کیری از کجا میدونی که می خوان برن شمال..... من تازه با مامان حسین شمال بودم ......اونوقت پسرم می خواد بره شمال....پس بهش بگو مامانشو نبره......
Quoting: Dash_Ali56 دوستانه دارم ميگم.قصد كل كل هم ندارم . چیه کیر به هیکل نکنه تو هم می خوای با من کل بندازی.....
Quoting: Dash_Ali56 قربان شما
قربون سلطونم بری.....
شایدم یه آیدی دیگه ساخته مادر بخطا اومده وسط گود.......کیرم تو چاله ی ننت...
|
|
|
عنان کار از دستم رفت.....نمیذاری که....اه..
خوب حالا به جواب مسابقه ی نظر سنجی هفته ی پیش میپردازیم.....
گزینه ی 1 کاملآ اشتباهه ......زیرا در انجا باز هم به تعداد حرف ها کار نداریم.... گزینه ی 2 نیز اشتباهه ولی خیلی به پاسخ نزدیکه..... چون که خیلی ها فکر کردن منظور تعداد حرفهای کس مامان حسین 1360 را سوال می کنیم..... گزینه ی 3 کاملآ اشباه ......(تابلوترین گزینه)..... گزینه ی 4 ......دلیل: زیرا واقعآ کس ننه ی حسین 1360 حرف نداره..... امتحان کنید....
|