صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / کل کل / کسکشی
نویسنده پیام
# : 26 Aug 2008 02:41

کی یه کسکش سراغ داره؟
وقتم پره خودم نمیتونم دنبال کس برم

# : 26 Aug 2008 06:07

چه بی ادب. خوب بگو کی کس سراغ داره . اینجوری که شما میگی هیچکی حاضر نیست بهتون کمک کنه . من چند تا خانم سراغ دارم فکر کنم جنده باشن . اگه دوست داشتی معرفی کنم بهتون . ولی باید قول بدی از بیتشون بایکی ازدواج کنی ها . باشه . آفرین
مرسی

آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمی کنم چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمی کنم
# : 26 Aug 2008 20:53

mahmoodimahmood

به بابات بگو

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 27 Aug 2008 00:40 | ویرایش بوسیله: kiramo_belis

تورج کونده تو عادت داری به همه فوش بدی ؟!

mahmoodimahmood
پستت رو ادیت کن کونکش خان

به یوزرم عمل کنین تا رستگارتون کنم
# : 27 Aug 2008 16:51

Quoting: ostad_touraj
به بابات بگو

همین که استاد گفت....

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 28 Aug 2008 10:50

amo bade

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 29 Aug 2008 13:59

ostad_touraj
قربانت استاده تورجه جان دوست دختر عزیزم...

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 29 Aug 2008 16:31

amo bade

# : 29 Aug 2008 18:55

ostad_touraj

# : 11 Sep 2008 12:51

Quoting: mahmoodimahmood
کی یه کسکش سراغ داره؟

آره خیابان پهلوی.. سراه تخت جمشید..بنگاه اوین... ولی ببین او کسکشه اول تو را میکنه قبوله؟ فردا زنگ بزن.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.