صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
کل کل
/
بهترین مدیر و رئیس دنیا -= استاد تورج =-
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
نویسنده
پیام
Amir_Vulture
اعضا
#
: 24 Jul 2008 19:00
Quoting: HOSEIN1360
امير عضويتت در گروه اراذل رو بهت تبريك ميگم.فردا بيا كارت عضويتت آمادس
مرسی واسم لینک بده
همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند (دالتون)(ارازل) (darkman_lover@yahoo.com)(Secularism)
Amir_Vulture
اعضا
#
: 24 Jul 2008 19:02
Quoting: SOLDIER
میل گاردان خاور به کس ننت
کیر تو دهنت خندیدم
همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند (دالتون)(ارازل) (darkman_lover@yahoo.com)(Secularism)
akalovegirls
اعضا
#
: 24 Jul 2008 22:05
کیرم تو عورت ناموس گروه ارازل .....ننه ی تک تکشونو گاییدم....
ننه کونیای لاپاخونی....کیرم تو کس ننه ی امیر والچر...آخ جووون چه ننه ی کس گوشتی داری ...پسر...
شما واسه من در حد گوزینو ******mother your fucking pussy now
Amir_Vulture
اعضا
#
: 25 Jul 2008 22:15
Quoting: akalovegirls
کیرم تو عورت ناموس گروه ارازل .....ننه ی تک تکشونو گاییدم....
ننه کونیای لاپاخونی....کیرم تو کس ننه ی امیر والچر...آخ جووون چه ننه ی کس گوشتی داری
جون همین سبابت تو کسه ننت
akalovegirls
اعضا
#
: 25 Jul 2008 23:18 | ویرایش بوسیله: akalovegirls
وااااااااااااااااای جوون مادرت.....این یکی از اون حسین مادرجنده بدتره....
ای کیر تو کس و کون ناموست......خاک تو سرت با این سوتی دادنت...ننه جنده من بیام با تو تخم تازی کل کنم .....کیر تو فرق سر ننت........
kiramo_belis
رفیق بیا ببین با کدوم ننه جنده هایی کل انداختیم....بگوزم باد خاندانشو میبره.....
کس ننه به این انگشت تو عفاف خونه ی ننت میگن سبابه....ای کیر تو کون بابات...کس کش ننه فاجره ی ...چاقال ابوی....کونی زاده مال کل نیستی......سوتییییی رو نگا جووون مادرت....
سبابه.....
کیری تو هم برو رد کارت که خودت به دست خودت ننتو گاییدی.....گاییده شدن ننه ی امیر والچر
بدست خود امیر والچر تخم جن.....
کیرم تو روح بابا بزرگت با این سووووتی دادنت......خیلی کیری هستی تو....کونده هر کدومشون
کیری تر از اونیکی هست....این تخم تازی که میگه سبابه...اون تخم سگ که میگه لواااط با ماده......
شما واسه من در حد گوزینو ******mother your fucking pussy now
kiramo_belis
اعضا
#
: 27 Jul 2008 00:26
akalovegirls
این مادر جنده ها هنوز باید از کلاس اول شروع کنن و کمی مطالعاتشون رو بالا ببرن تا بتونن زیر دستگاه ما دوام بیارن
کیر خر تو کس ننتون اون مادر حسین گاییده با اون سوتیش اینم تو مادر کرکس
بابا جمع کنین ما 2 نفریم شما 6 نفر ولی کیرمونم نیستین مادر به عرض خاص رفته ها
به یوزرم عمل کنین تا رستگارتون کنم
ostad_touraj
اعضا
#
: 28 Jul 2008 18:11
اوه
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
Amir_Vulture
اعضا
#
: 10 Aug 2008 20:55
Quoting: kiramo_belis
بابا جمع کنین ما 2 نفریم شما 6 نفر ولی کیرمونم نیستین مادر به عرض خاص رفته ها
مادر جنده حیف گرفتارم وگرنه بهت میگفتم
aemdad
اعضا
#
: 12 Aug 2008 17:33
ostad_touraj""Amir_vulture""و بقيه کس کشان بي جيره ومواجب افتخاري" در دم و هر دم کير سرور کائنات توي کسو کون خواهر ومادرتون" شما مثل لاشه هاي باد کرده سگ بو ميدين کيرم توي هنجره خوش صداي تمام نواميستون" از اين به بعد کيرم که براي شما همون پله ترققيه رو شق ميکنم تا بتونين ازش بالا بر ين"
Amir_Vulture
اعضا
#
: 14 Aug 2008 11:54
Quoting: aemdad
رو شق ميکنم تا بتونين ازش بالا بر ين"
من از دوردستها مادرت را روی قله نردبان میبینم
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.