| نویسنده |
پیام |
|
|
حتی نمیتونین تو خوابتونم همچین مدیری ببینید واقعا حیف که نمیتونین تجربش کنید 
همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند (دالتون)(ارازل) (darkman_lover@yahoo.com)(Secularism)
|
|
|
gore pedaresh
|
|
|
Amir_Vulture
Quoting: Amir_Vulture حتی نمیتونین تو خوابتونم همچین مدیری ببینید واقعا حیف که نمیتونین تجربش کنید پاداش گرفتی یا داری تلاش میکنی برای گرفتن پاداش ؟ 
زانو نمی زنم! حتی اگر سقف آسمان كوتاهتر از قد من باشد!!!
|
|
|
|
|
Quoting: seranza پاداش گرفتی یا داری تلاش میکنی برای گرفتن پاداش نه حسه خوبی داشتم گفتم بیانش کنم
همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند (دالتون)(ارازل) (darkman_lover@yahoo.com)(Secularism)
|
|
|
تا فردا خدانگهدار
|
|
|
Amir_Vulture
Quoting: Amir_Vulture نه حسه خوبی داشتم گفتم بیانش کنم خوب پست جدید مبارکت باشه 
|
|
|
kos_ghashange
اونجای مامانت
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
Quoting: ostad_touraj اونجای مامانت خندیده بهش داره ریسه میره الان 
|
|
|
|
|
Quoting: Amir_Vulture حتی نمیتونین تو خوابتونم همچین مدیری ببینید واقعا حیف که نمیتونین تجربش کنی
Quoting: kos_ghashange gore pedaresh
Quoting: ostad_touraj kos_ghashange اونجای مامانت
یه مدیر خوب باید فحش خورش ملس باشه .... نه که هر چی دهنش اومد به مردم بگه (حتی اگه بی ادب باشن )

ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
|
|
|
Quoting: ostad_touraj اونجای مامانت ابجیشم اضاقه کن استاد....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|