صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / کل کل / کیرم دهن استاد
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
نویسنده پیام
# : 2 Jul 2008 13:05

SOLDIER
iiiiiiiiiiii

شما برید کونتونو بدین

بچه مزلفهای کیر به دهن

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 2 Jul 2008 13:48

Quoting: SOLDIER
همین طور کیر 19 سانتی اینجانب تا دسته در حلق مبارک استاد

کس مادر بی کیر پدر مگه تو کیر داری ؟
اون کیره استاده که تو کونته از حلقت زده با انات بیرون

همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند (دالتون)(ارازل) (darkman_lover@yahoo.com)(Secularism)
# : 2 Jul 2008 13:53

شما مگه کیره استادو بوخورین کونیای بی تخم و کیر

همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند (دالتون)(ارازل) (darkman_lover@yahoo.com)(Secularism)
# : 3 Jul 2008 08:34

بابا زور نزنین استاد که کیر نداره فقط نمیدونم شما مادر جنده های کس کش چی از کون استاد خوردین که اینقدر به دهنتون مزه کرده.سر جمع خواهر همتون رو خودم با کیر خر کنیم گاییدم. کیر شما هم تو کس خواهر من//جون تا دسته فرو کنین

# : 3 Jul 2008 09:45

Quoting: aemdad
بابا زور نزنین استاد که کیر نداره فقط نمیدونم شما مادر جنده های کس کش چی از کون استاد خوردین که اینقدر به دهنتون مزه کرده.سر جمع خواهر همتون رو خودم با کیر خر کنیم گاییدم. کیر شما هم تو کس خواهر من//جون تا دسته فرو کنین

منم بازی
میشه خواهرت با ننتو باهم بکنم ؟

# : 3 Jul 2008 09:46

Quoting: aemdad
بابا زور نزنین استاد که کیر نداره فقط نمیدونم شما مادر جنده های کس کش چی از کون استاد خوردین

کسخول اگه استاد کیر نداره پس تو چطوری درست شدی مگه یادت شده یا بهت دروغ گفته مامانت ها؟

# : 4 Jul 2008 20:04

اتفاقا این مادر جنده من اعتراف کرده گو یا یه بار که یه بچه خوشگل رو به اسم استاد میاره خونه واسه دستمالی هر چی با طرف ور میره میبینه استاد عزیز هی کونش رو جلو میده. بعد از سعی بسیار وقتی متوجه میشه استاد مون کونیه ولش میکنه.تازه داستان از اینجا شروع میشه / بد بخت بابام بد ترین خاطره زندگیش مربوط به همون روزه گویا مامان جونم از نا امیدی جیغ میزنه بعد باباب میاد کون استاد پاره میشه و فرداش من بابا رو دیدم که داشت میگفت::کس کش بچه کونی سوزاک داشت

# : 4 Jul 2008 20:12

امیر جون خواهر مادر من که قابل شما رو ندارن.تازه وقتی که یادم میاد خواهرت به خاطر اینکه همه کیر منو توی کونش جا بده چقدر بالشت رو گاز گرفت پیش خودم میگم آدم باید معرفت داشته باشه"ولی دادا بالا غیرتآ یه دستی به کون سالار خواهرت بکش

# : 4 Jul 2008 23:17

امیر جون گل آویزونی الان به کیر کی آویزونی"".حالا اگه این تنگول نباشه جواب ما رو بده یعنی یکی پیدا نمیشه خایه کنه کونش رو بده دم کیر ما.

# : 5 Jul 2008 09:37

aemdad

پسرم

آدم به پدرش این حرفا رو نمیزنه

تقصیر اون مادر جنده اته که صدبار بهش گفتم تو رو درست تربیت کنه

حالا جهت تنبیهش کسشو سر در آویزون آویزون میکنم تا عبرت بشه واسه بقیه

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.