| نویسنده |
پیام |
|
|
کس ننه همتون
|
|
|
Quoting: fujin کس ننت استاد چیه کسه ننت از بس کردنش جرجر و متلاشی شده دنباله کسه ننه استاد میگردی؟ بیا کیره من هست بده آیجیت بچورش
همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند (دالتون)(ارازل) (darkman_lover@yahoo.com)(Secularism)
|
|
|
تو که ضرب شصت کیر مارو چشیدی دیگه کس شعر نگو amir_vulture
|
|
|
|
|
تو که ضرب شصت کیر مارو چشیدی دیگه کس شعر نگو amir_vulture
|
|
|
من به اندازه مو های پشم کس ننه همتون تا حالا پست زدم حالا با یه آیدی جدید اومدم ننتونو بگام اگه فهمیدید من کی هستم دیگه ننتونو نمی کنم
|
|
|
من اگه بفهمم تو کدوم زن جنده ای ( یا کدوم جنده ای) یا اگر حمید کیر تو دهن باشی دیگه
حسابت با کرام الکاتبینه . فعلا به دو.نفر دارم فکر میکنم . شایدم عشق خودم باشی که
حالا میخوای ببینی چی میگم . همون که موبایلش میخواست وبکم باشه
فقط مگه ا.ن باشی که رهایی پیدا کنی والا خودت مامانت آبجیت و کون پدرت از کیر استاد در امان نخواهند بود
بچرخ تا بچرخیم
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
ها ها ها
|
|
|
کیر مادر جنده موقع خوردن کیرم نخند میره تو خسمت
Quoting: fujin تو که ضرب شصت کیر مارو چشیدی دیگه کس شعر نگو amir_vulture کدوم ضربه شصت مادر کسده زن جنده؟ خایه داری رو کن از ننت و آبجیت بپرس که چطور جیغ میزدن موقع گاییدنشون
همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند (دالتون)(ارازل) (darkman_lover@yahoo.com)(Secularism)
|
|
|
|
|
کیره خر کوسکش...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
fujin داری میترکی الان از حسودی نه؟ نمیترکی پس چته ؟
|