| نویسنده |
پیام |
|
|
کس ننت استاد
|
|
|
به بهب
یک مادر به خطای جدید الاحداث می بینم
تو کجا بودی تا حالا . اول کس مامانتو که از آب من پرشده بود رو پاک میکردی بعد زر میزدی پسرم
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
تو یک مادرجنده ای از همین بچه های سایت هستی که با آیدی دیگه اومدی
پیدات میکنم کونت پاره است
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
|
|
fujin برو یخورده پست بزن بعد بیا ...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: ostad_touraj تو یک مادرجنده ای از همین بچه های سایت هستی که با آیدی دیگه اومدی پیدات میکنم کونت پاره است استاد جان با هم کونشو می پاره ایم
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: amo bade استاد جان با هم کونشو می پاره ایم منم هستم..... 
|
|
|
Quoting: ostad_touraj تو یک مادرجنده ای از همین بچه های سایت هستی که با آیدی دیگه اومدی پیدات میکنم کونت پاره است حق با شماست...  امان از این منافقا 
|
|
|
ادمین میتونه پیداش کنه کس ننه رو
|
|
|
|
|
مادر جنده کسه ننتو بچوروم مو کس ننت دروزه کون و خایه داری بگو کی بودی حسوده کونی آبجی کسی لپ قرمزی
همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند (دالتون)(ارازل) (darkman_lover@yahoo.com)(Secularism)
|
|
|
Quoting: fujin کیرم دهن استاد تو اگه کیر داشتی هر روز به استاد کون نمیدادی و زنتو نمی دادی استاد از کون و کس بگیه
همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند (دالتون)(ارازل) (darkman_lover@yahoo.com)(Secularism)
|