| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 20 Apr 2008 10:52 | ویرایش بوسیله: jahanam
هر نوع سوالی در مورد مسائل سکسولوژی داری بیا تو تا جواب بدم ؟
|
|
|
شما؟؟؟!!!!!

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
# : 20 Apr 2008 10:55 | ویرایش بوسیله: kosmashang
راستی آقای دکتر jahanam خایه سمت راست اینجانب چندیست که می خارد ... آیا فرصت دارید آنرا برای اینجانب بخارانید ؟؟!! شرمنده نمی دونم باید نوبت بگیرم یا سر شما خلوته و گرنه به حضور جنابعالی میرسیدم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
شرمنده سر کیرم شلوغه باید نوبت بگیری تا نوبت بشه کیرم را بذارم لا خایت تا بخارونمش
|
|
|
از کلیه دوستان عذر خواهی میکنم اگه کسی شوخی بدی کرد انتظار نداشته باشه جوابی مثل خودش بهش بدم مواظب سوال کردنتون باشید شوخی های شما نشانه شخصیت شماست
|
|
|
# : 20 Apr 2008 11:07 | ویرایش بوسیله: kosmashang
jahanam نفهمیدم منظورت از کیر چی بود؟ آها نکنه اون ترکه انگور رو می گی که از لای کونت زده بیرون، بدبخت اون چوبو از کونت بکش بیرون جلوی مردم خوبیت نداره.... ضمنا قبل از اینکه دست به کیبوردت بزنی بفهم با کی می خوای حرف بزنی !!!

|
|
|
ببین صدبار بهت گفتم قبل از اینکه کیر بخوری باید بشوریش بعد بخوری که اینطوری حالت بد نشه به خودت بگی کس مشنگ
|
|
|
# : 20 Apr 2008 11:12 | ویرایش بوسیله: kosmashang
jahanam بنده قصد کل کل با شما رو ندارم .... پس حرف دهنتو بفهم
nina408 عزیزم حاله شما چطوره نازنین ارادت دارم خدمت جنابعالی 
|
|
|
|
|
Quoting: jahanam هر نوع سوالی در مورد مسائل سکسولوژی داری بیا تو تا جواب بدم ؟ اخه کون برهنه مارو میخوای کوس گیر بیاری؟ اگه راست میگی و جواب دادن بلدی چرا در جواب کسمشنگ کسشعر گفتی؟ زود جواب بده میتونی بخوارونی براش یا نه وگرنه خودش دانی...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: jahanam هر نوع سوالی در مورد مسائل سکسولوژی داری بیا تو تا جواب بدم ؟ من شما رو به تخم چپم دایورت می کنم. به نظر شما مشکلی برای تخم چپم پیش نمی آد؟
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|