| نویسنده |
پیام |
|
|

همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند (دالتون)(ارازل) (darkman_lover@yahoo.com)(Secularism)
|
|
|
ضعیفه ها
همه چيز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند (دالتون)(ارازل) (darkman_lover@yahoo.com)(Secularism)
|
|
|
وای وای وای چقدر بد
|
|
|
|
|
کونیا!
|
|
|
دخترا هم دخترای قدیم ...
|
|
|
به نظر من هم از قدیم گفتن زن یک تخته اش کمه راست گفتن. من به این حرف هم اعتقاد دارم هم ایمان. زن فقط یک وسیله است که کیرتو بکنی توش آبت دربیاد بیرون. همه زنا خنگ و کس خلن. من هم یک ANTIGIRL هستم. اونم از نوع شدیدش.
|
|
|
Quoting: Brose به نظر من هم از قدیم گفتن زن یک تخته اش کمه راست گفتن. من به این حرف هم اعتقاد دارم هم ایمان. زن فقط یک وسیله است که کیرتو بکنی توش آبت دربیاد بیرون. همه زنا خنگ و کس خلن. من هم یک ANTIGIRL هستم. اونم از نوع شدیدش. مخلصم خوش اومدی حاجی بیا بکنیمشون
|
|
|
Quoting: Amir_Vulture مخلصم خوش اومدی حاجی بیا بکنیمشون اگه تصمیمتون جدی شد منم خبر کنین
|
|
|
|
|
Quoting: mardom_aazar اگه تصمیمتون جدی شد منم خبر کنین آرررررررررررررررررررره
|
|
|
من جلق هم بزنم کیر نازنینمو تو وجود یه دختر نمیکنم
هر چند اونا همش له له میزنن برا کیرای ما
***سراب نیست واقعیت...سراب نیست یک حقیقت...سراب هست یک بیابان...سراب هست روح ایمان***
|