| نویسنده |
پیام |
|
|
من مال بقيه رو نمي دونم اما مال خودم كه خيلي تنگه و گاهي اين تنگي باعثِ عذابم مي شه
اصلا فكر نكنم تنگي ِ اون قسمت ربطي به مليت داشته باشه ها، بيشتر ربط به ژنتيك داره! نه؟؟؟؟
|
|
|
Quoting: Annita من مال بقيه رو نمي دونم اما مال خودم كه خيلي تنگه و گاهي اين تنگي باعثِ عذابم مي ش
از هرچه بگذریم سخن دوست خوشتر است
ostad_tooraj --- (لولا خرکسون فهلک المفلسون)
|
|
|
Quoting: Annita من مال بقيه رو نمي دونم اما مال خودم كه خيلي تنگه و گاهي اين تنگي باعثِ عذابم مي شه انیتا نکنه ایرج میرزا با تو محشور شده بود که ان شعر معروفش را گفت کسی کردم بر عکس کس های دگر تنگ ----------------- 
من اين 2 حرف نوشتم جنانكه غير ندانست --------------- تو هم ز روى كرامت جنان بخوان كه تو دانى
|
|
|
|
|
Quoting: jizzeh کسی کردم بر عکس کس های دگر تنگ -----------------
-------------------------------- ز تنگسی می کند با کیر من جنگ
|
|
|
واللهههههههههههههههههههههه
من اين 2 حرف نوشتم جنانكه غير ندانست --------------- تو هم ز روى كرامت جنان بخوان كه تو دانى
|
|
|
Quoting: jizzeh واللهههههههههههههههههههههه
پس چی
|
|
|
بخاطر اب و هواشونه واسه همین تنگ شدن و پیشرفت کردن مثل ما گشاد نیستن که
|
|
|
Quoting: mhavasbaz مثل ما گشاد نیستن ک
بدوز پسرم
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
|
|
Quoting: ostad_touraj بدوز پسرم مال شماها با دوختنم تنگ نمیشه
خدارو بخونید و به اجابت دعای خود ایمان داشته باشید. چون خدا دعا رو از قلبی که دچار غفلت باشه نمی پذیره.
|
|
|
dalilesh ine ke kiraye chini kheyli nazokan va hata medad az kire ona kolofttare age zanaye chini ro ham mardaye irani ke mashalah hamashon koloft o khar kiram mikardan onam goshad mishodan ama rajebe oropayiha va siyaha ona koseshon kheyli kheyli goshade dalile onam ine ke ona kheyli dadan dar hali ke kosaye sharghi kheyli kam tar az ona kos midan
|