صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / کل کل / جرا كس خانم هاى جينى تنكتر از كس خانم هاى ايرانى است؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
نویسنده پیام
# : 31 Jan 2008 12:47

من مال بقيه رو نمي دونم اما مال خودم كه خيلي تنگه و گاهي اين تنگي باعثِ عذابم مي شه

اصلا فكر نكنم تنگي ِ اون قسمت ربطي به مليت داشته باشه ها، بيشتر ربط به ژنتيك داره!
نه؟؟؟؟

# : 31 Jan 2008 14:36

Quoting: Annita

من مال بقيه رو نمي دونم اما مال خودم كه خيلي تنگه و گاهي اين تنگي باعثِ عذابم مي ش

از هرچه بگذریم سخن دوست خوشتر است

ostad_tooraj --- (لولا خرکسون فهلک المفلسون)
# : 1 Feb 2008 04:13

Quoting: Annita
من مال بقيه رو نمي دونم اما مال خودم كه خيلي تنگه و گاهي اين تنگي باعثِ عذابم مي شه

انیتا نکنه ایرج میرزا با تو محشور شده بود که ان شعر معروفش را گفت
کسی کردم بر عکس کس های دگر تنگ -----------------

من اين 2 حرف نوشتم جنانكه غير ندانست --------------- تو هم ز روى كرامت جنان بخوان كه تو دانى
# : 1 Feb 2008 17:28

Quoting: jizzeh
کسی کردم بر عکس کس های دگر تنگ -----------------

-------------------------------- ز تنگسی می کند با کیر من جنگ

# : 2 Feb 2008 01:16

واللهههههههههههههههههههههه

من اين 2 حرف نوشتم جنانكه غير ندانست --------------- تو هم ز روى كرامت جنان بخوان كه تو دانى
# : 2 Feb 2008 11:00

Quoting: jizzeh
واللهههههههههههههههههههههه

پس چی

# : 1 May 2008 16:46

بخاطر اب و هواشونه
واسه همین تنگ شدن و پیشرفت کردن
مثل ما گشاد نیستن که

# : 1 May 2008 17:29

Quoting: mhavasbaz
مثل ما گشاد نیستن ک

بدوز پسرم

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 2 May 2008 00:23

Quoting: ostad_touraj

بدوز پسرم

مال شماها با دوختنم تنگ نمیشه

خدارو بخونید و به اجابت دعای خود ایمان داشته باشید. چون خدا دعا رو از قلبی که دچار غفلت باشه نمی پذیره.
# : 2 May 2008 01:28

dalilesh ine ke kiraye chini kheyli nazokan va hata medad az kire ona kolofttare
age zanaye chini ro ham mardaye irani ke mashalah hamashon koloft o khar kiram mikardan onam goshad mishodan
ama rajebe oropayiha va siyaha ona koseshon kheyli kheyli goshade dalile onam ine ke ona kheyli dadan dar hali ke kosaye sharghi kheyli kam tar az ona kos midan

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.