| نویسنده |
پیام |
|
|
sogoli2
Quoting: sogoli2 torke عمو جون خواهشا در مورد کسی دیگه حرف بد نزن خودت برو پستت رو آدیت کن و ممنونم از اینکه شماها هستین نوکرم عمو جون اگر پستی حرف ناحق داره فوش داره اديت ميکونم نوکرم ممد

قال رسول الله (ص) : النکاح سنتی فمن رقب من سنتی فليس منی
|
|
|
mochgir11 در ضمن دوست من اگر میبینی من دیر جواب میدم علتش اینه که من از محل کارم آن میشم و وقتی مشتری دارم ناچارا میرم و جواب شما دیر میشه و اصلا این نیست که نخوام به شما محل نذارم 
من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
|
|
|
jako_jonevar نیما جان من ازت خواهش میکنم به خاطر من چیزی نگو 
|
|
|
|
|
torke
Quoting: torke نوکرم عمو جون اگر پستی حرف ناحق داره فوش داره اديت ميکونم نوکرم ممد ممنون عمو جون
|
|
|
Quoting: sogoli2 mochgir11 در ضمن دوست من اگر میبینی من دیر جواب میدم علتش اینه که من از محل کارم آن میشم و وقتی مشتری دارم ناچارا میرم و جواب شما دیر میشه و اصلا این نیست که نخوام به شما محل نذارم تکبير
|
|
|
viirusi ببین داری منو اعصابانی میکنی ها اینجا گفتگوی آزاده سکسیش نکن 
|
|
|
Quoting: sogoli2 عزیزم من که کاریش ندارم هیچ وقت هم براش پپسی باز نکردم فقط چون میدیم یه کم اعصابش خرابه رعایتشو میکردم میگفتم شاید اینجوری بهتر شه ولی ایشون فکر کرده من نوکر دست به سینه ایشونم که هرچی میگه بگم چشم تو راست میگی هر جور خواست بهم گیر داد گفتم عیب نداره بذار هر کاری که راحته بکنه شاید اینجوری آروم بشه هر کاری خواست براش کردم خدا میدونه چقد به خاطر این کلی از بچه های آویزون باهام بد شدن و توی یاهو بهم اعتراض کردن حتی یکی دوتا از صمیمی ترین کسایی که اینجا میشناختم بهم میتوپیدن که چرا اینقد با این راه میایی منم میگفتم گناه داره بزار اینجوری خیالش رو راحت کنیم تا بدونه براش ارزش قائلیم ولی این آقا بد برداشت کرده و فکر کرده من غلام حلقه به گوششم اوکی، موافقم.
|
|
|
Quoting: jako_jonevar من با کسی کاری ندارم فقط کسی که به من میگه خجالت بکش که خودش اصلا معنی این حرف رو نمیدونه
من فکر می کنم .. اینکه آدم چند نفری بریزه سر یه نفر . . و از کسی همایت کنه که اهتیاجی به این کار نداره . . خجالت آوره . .
تو اگه ببینی توی کوچتون چند نفر ریختن سر یه بچه دارن میزننش ( حالا هر کاری که می خواد کرده باشه ) شما هم میری یه مشت بهش میزنی . .؟
من این صحنه رو خجالت آور می دونم . . اگه مردی . .برو ازش دفاع کن . . نه . ؟ جداشون کن !
|
|
|
|
|
Quoting: sogoli2 نیما جان من ازت خواهش میکنم به خاطر من چیزی نگو چشم مادرزن جان 
سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
|
|
|
Quoting: jako_jonevar خاطر من چیزی نگو چشم مادرزن جان jako_jonevar عمو ببين از این شوخيا با ممد نکن جنبه ندارم با مادر زنه من کار نداشته باش که شکايتت رو بهش ميکونم
|