| نویسنده |
پیام |
|
|
milad_homerboy
Quoting: milad_homerboy آره ديگه قرار نيست اينجا دعوا كنيم اينجا بحث فقز روي گشاد بودن باسن دخترا و پسراس و بس نه چيز ديگه پس اگه اگه دليل فيسفي و منطقي دارين رو كنين اگه ندارين برين دودول بازيتونو بكنين!!!! تو فعلا" بیا جلو من کستو بکنم بدم کون گشاد لااقل درست تایپ کن حروفو
|
|
|
Quoting: souskmishi بدم کون گشاد لااقل درست تایپ کن حروف
سوادش از نمم گذشته
با آب منی خیس شده
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
حالا چرا قاط ميزنين خوب مال دخترا گشادتره ديگه اين كه ديگه كل كل نداره نانازيا!!!!!!!
عاشق لیسیدن کس های تنگ و قرمز
|
|
|
|
|
Quoting: ostad_touraj سوادش از نمم گذشته با آب منی خیس شده اوه یعنی سوادشو گذاشته در کونش که با آب شما پر شده ؟ 
|
|
|
Quoting: milad_homerboy حالا چرا قاط ميزنين خوب مال دخترا گشادتره ديگه اين كه ديگه كل كل نداره نانازيا!!!!!!! کون گشاد فقط کون تو عزیز کونی من 
|
|
|
Quoting: souskmishi کون گشاد فقط کون تو عزیز کونی من
کون گشاد و آب هندوانه
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
Quoting: ostad_touraj کون گشاد و آب هندوانه دقیقا 
|
|
|
به نظر من کون خانم Annita از همه گشادتره !!!
|
|
|
|
|
Quoting: moh60 به نظر من کون خانم Annita از همه گشادتره
به تو چه
مگه کون مامانته؟
|
|
|
salam anita joon mishe id yahoo e mano dashste basshi ya pm bedi man talar be talar donbalet oomadam
hesammhd
hesammhd@yahoo.com
|