صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
کل کل
/
وقتي رفتيم به ماه عسل خانمم رو آقا قاسم
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
>>
نویسنده
پیام
pesar_bakere
اعضا
#
: 10 Mar 2006 07:00
عجب آدمهائي پيدا ميشه ....
آي مردم از خنده
آدمين راست ميگه
كشتينش بنده خدا رو !!!
aydinsex
اعضا
#
: 10 Mar 2006 10:17
من حاظرم زنتو جلوی چشمات بکنم اگر راست میگی مرا دعوت کن............
aydinsex
اعضا
#
: 10 Mar 2006 10:52
s13x13@yahoo.com
من چند شب بیاد زنت و مادر زنت جلق میزنم....................
khamanei
اعضا
#
: 10 Mar 2006 11:05 | ویرایش بوسیله: khamanei
khamanei
اعضا
#
: 10 Mar 2006 11:10
عزيزان من چرا پس شلوغش کرديد اصلاً حق با اين باباست اين بابا کون داده پس شما چرا کونتون درد گرفته ؟ و زن اين بابا کس داده زن شما که کس نداده پس چرا کون خودتون رو پاره مي کنيد ؟ در ضمن من انصافاً سايت آويزان رو از سر تا ته گشتم هيچ کسي پيدا نکردم که به اندازه کس زن اين بابا باحال باشه من دوست دارم شب تا صبح اينهو سگ کس زن اين بابا رو بليسم در ساني دمکرات باشيد يه مقدار و به آزادي مردم احترام بزاريد شايد يکي دوست داره کس دادن زنش رو تماشا کنه
che_anie
اعضا
#
: 10 Mar 2006 13:12
چه انیه این زن پرست , چه انیه این زن پرست
اینقد بد و بیراه بش گفتن الان یک هفته است میخوام بر م داستانشو بخونم میترسم اسهال بیگیر م م م
kuroshkabir
اعضا
#
: 10 Mar 2006 20:54
پسر اين کاوه چقدر آدم اني هست ببينم تو که خودت مي گي کس مي کني و اگر با ماشين ترمز کني يه کس سوار مي کني و مي بري مي کنيش حالا خواهر تو و مادر تو هم سوار ماشين مردم بشن و کس بدند تو ناراحت مي شي؟ ولي نبايد ناراحت بشي چون همانقدر که تو براي خودت حق کس کردن قائلي خواهر و مادرت هم حق دارند به هر کسي که دوست دارند و هر زماني که احساس کس دادن کردند کس بدند اين حق اونهاست مگر اينکه تو زن رو آدم حساب نکني حالا تو اومدي به اين آقا گير دادي که چي اول يه نگاهي به کس خواهر و مادرت بنداز بعد گير بده به اين ما که حال کرديم حسابي از داستان سکسي اين يارو برو مشتي برو ديگه واصه جوانهاي عشقس سوسه نيا
kuroshkabir
اعضا
#
: 10 Mar 2006 20:57
در ضمن تو غلت مي کني تو اين قبيل وبلاگها پرسه مي زني برو تو مساجد و تکيه ها پرسه بزن مرتيکه آخوند نسب
eroticman
اعضا
#
: 10 Mar 2006 21:30
zanparast
تخيلت خيلي ناشيانه بود
kaveh_ahangar
اعضا
#
: 12 Mar 2006 12:58
خوب دوستان من الان چند روزی هست که به علت یکسری از گرفتاریهای شخصی نمیتوانم وارد سایت شودم ولی الان آمدم نگاه کردم دیدم یک مادر جنده ای کس شعر گفته ببین مادر جنده من نمیتوانم وقتی دارم چیزی تایپ میکنم نام تو را بیارم چون تو مادر جنده نام کوروش بزرگ را آلوده کردی همون شما مادر جنده ها بودین که زمانی که اعراب به مملکت ما حمله کردن رفتین و خواهر و مادر خودتان را 2 دستی تقدیم به محمد و غیره کردین و بیشرف تو آنقدر نجس هستی که نباید نام کوروش را با خود به یدک بکشی پس اجازه بده من اسم تو را بزارم مادر جنده بعد هم الاغ مادر جنده من وقتی میرم تو خیابان و دختری را سوار میکنم اول نگاه میکنم که اون زن یا دختر مانند ننه و خواهر تو کون و کسشون میخاره بعد میبرم ننشونو میگام بعد هم مادر جنده تو آنقدر مادر جنه هستی که نمیبینی این بابا مانند تو زن خود را حراج کرده حتی اگر تو مادر جنده آدم باشی و داستان این بابا را بخوانی میبینی که این بابا حتی به مادر خود چشو داشته مثل تو و حتی خودش هم مانند تو کون داده یک چیزی هم بگه اینجا اگر کسی بخواهد کل کل کنه ننشو میفرستم همانجا که باید برد هر چند امثال تو مادرهای جنده هم دارند ولی اگر میخواهی ببینی من در مقابل افرادی مانند تو چطوری عمل میکنم بهتر هست از هکر خوله که یکی از بچه های سایت هست و با من فحش کاری کرده بود بپرسی که من 1 ماه با او فحش کاری کردم پس مادر جنده بدان هر چی بگی جواب میگیری
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
>>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.