| نویسنده |
پیام |
|
|
esme bf atosa..............................mj!! harki shomareye in khanumo khast bege!

|
|
|
bacheha har rooz baratoon ye shomare az mobile shadio minevisam...deghaaat konin oon moftiyam mide chon kir halakeeeeeeeeee,,,,,,,,,khandeeeeeeee shomarasho az akhar kam kam minevisam
aval--------> 2
|
|
|
....خوبه؟5
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
|
|
bacheha engar tane atusa kak andakhte!! mikhare?? unjatam mikhare?? engar badjuri mikhay bedi atos jun!! ok shomareye atosa 09123...ha ha haaaaaaaaaaaaaaa har ruz 2shomare! 
|
|
|
# : 23 Feb 2006 14:01 | ویرایش بوسیله: tretio
اه بو میده بابا
|
|
|
shadi khar nashiaaaaaa.... inja kheili bikar peida mishe maskhare bazi dar nayari ...loooos....shadi sabegheye timarestane amin abado dare narahat nashid ghaty patiye ....bebinam jorate ino dary ke shomaramo benevisi ...haleto migiram
|
|
|
اين تاپيك ديگه به كل كل تبديل شده منتقلش ميكنم به بخش كل كل
|
|
|
Quoting: admin قضیه ریاضی: a) period=no sex b) no period=sex period + no period = sex + no sex حال از طرفین فاکتور می گیریم period (1+no)= sex(1+no پس خواهیم داشت period = sex SO FUCK ALWAYS انجمن ریاضی دانان حشری 
لیونل مسی(LIONEL MESSI)
|
|
|
|
|
در زمان پریود؟؟
خب معلومه که هستم!! دوست دارم...
کس یه نفرو وقتی پریود بود ، خوردم! اونم فتیش بود ، ولی بدش میومد... برای همین فقط انگشتمو کردم توش... نذاشت کامل بخورم...!!
کلا دوست دارم این کارو...
راستی آتوسا به اون بی افت سلام منو برسون... چون اسم منم میلاده و همه بهم میگن : M.J!!!
هیچ چیز ، هرگز ، جای هارد سکسو نمی گیره!
|
|
|
اه تهوع آوره حتي فكرشم تمام ارگان بهداشتي و ايمني بدنمو به هم مي ريزه! هزار و يك بيماري توليد مي كنه اينكار
|