| نویسنده |
پیام |
|
|
كير ويروسى تو كون كشادت تى تى tty
من اين 2 حرف نوشتم جنانكه غير ندانست --------------- تو هم ز روى كرامت جنان بخوان كه تو دانى
|
|
|
کیر آقا ناصر توی جیب حاج تقی خان
In God We Trust
|
|
|
# : 29 Dec 2007 02:13 | ویرایش بوسیله: daryush_alone
viirusi پستی رو که من چند روز پیش پاک کردم رو چند روز بعد کوئیت شدش رو گذاشتی و اخطار اول رو گرفتی و حالا در پست خودت که بهت اخطار دادم و این توضیح رو بهت دادم دست بردی و متن من رو ویرایش کردی و بخاطر اینکارت به اخطار دوم نزدیکتر شدی . در ضمن اگر یکبار دیگه پست هر کدام از مدیرها رو ویرایش کنی منتظر اخطار بعدی نمیشیم!!
آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
|
|
|
|
|
daryush_alone
تا اونجا که من می دونم . .این ویروسی بود که در مورد این جریان ( قابلیت پاک کردن اخطار مدیرا و . . ) تو تاپیک انتقادات اعتراض کرده بود . .
حالا میای به خودش اخطار میدی . .؟
چرا به قانون شکن های اصلی اخطار نمی دی . .؟
کجای قوانین هست که نباید اخطار ها رو ویرایش کرد .. ؟
کل اگر طبیب بودی . .سر خود دوا نمودی . .مشکل ما کچلی دکترامونه !
تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
|
|
|
Quoting: artan_eran222 کجای قوانین هست که نباید اخطار ها رو ویرایش کرد .. ؟ این مسئله کاملا واضح و مشخصه که نباید در اخطارها دست برد و اگر قرار باشه برای هر مسئله مشخصی قانونی نوشته بشه پس باید از نو یک قانون اساسی به مانند یک کشور بنویسیم و قوه قضائیه و قوه ......
Quoting: artan_eran222 تا اونجا که من می دونم . .این ویروسی بود که در مورد این جریان ( قابلیت پاک کردن اخطار مدیرا و . . ) تو تاپیک انتقادات اعتراض کرده بود . . حالا میای به خودش اخطار میدی . .؟ چون انتقاد کرده بود حالا که خودش پاک کرده نباید اخطار بگیره ؟ این که مسائل بر اساس احترام متقابل باشه به نظر من بسیار بهتر و جالبتره تا اینکه ما دست کاربر رو همه جوره ببندیم و این جالبتره که امکان ویرایش داشته باشه ولی به خاطر احترام به خودش و به قانون اینکار رو انجام نده تا اینکه ادمین بخواد جلوی این مسئله رو بگیره .
Quoting: artan_eran222 چرا به قانون شکن های اصلی اخطار نمی دی . .؟
Quoting: artan_eran222 کل اگر طبیب بودی . .سر خود دوا نمودی . .مشکل ما کچلی دکترامونه ! ای کاش شاهد روزی باشیم که اینهمه شاهد بی قانونی نباشیم تا اخطاری هم در پی نداشته باشه . در ضمن ممنون از حسن نظر و پیگیریت . 
آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
|
|
|
اون آقاهه artan_eran اون بالا زبونش درد نمي كنه؟ چه آواتار جگر خراشي! عمق فاجعه است 
|
|
|
Quoting: Annita چه آواتار جگر خراشي! عمق فاجعه است Annita ناراحت نشو از هند اومده با ماشين بنز اومده يعنى مرتاض است
من اين 2 حرف نوشتم جنانكه غير ندانست --------------- تو هم ز روى كرامت جنان بخوان كه تو دانى
|
|
|
Quoting: Annita اون آقاهه artan_eran اون بالا زبونش درد نمي كنه؟ چه آواتار جگر خراشي! عمق فاجعه است کارش درسته اسمش هم آرمانه 
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
|
|
بحث مدیرا رو اینجا میشه با بون کل کلی ادامه داد
داریوش نظرت چیه
هر مدیری که میخواد از خودش دفاع کنه بیاد اینجا
چون کل کله نباید تبعیض بذاری
اینجا جای جر خوردنه
اوکی؟
ostad_tooraj --- (لولا خرکسون فهلک المفلسون)
|
|
|
بس ببا جر نخورى
|