| نویسنده |
پیام |
|
|
آنیتا خانوم بالاخره نمیخوایی از بین این همه آلت یکی رو انتخاب کنی همشیره؟
I think ....so I exist
|
|
|
Quoting: kratos1364 بالاخره نمیخوایی از بین این همه آلت یکی رو انتخاب کنی همشیره؟ قراره اول تکلیف ننت معلوم شه بعد کراتوس دیوس.
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
Arnold68 راستی عزیزم یه فکر خوب....برای کمک به آنیتا خانوم شما میتونی به مادرتون بگین بیان اینجا تا آلت های موجود رو یه تست بکنن...بعد بهترینشون رو پیشنهاد بدن..... راستی اگر هم شد خواهرت میتونه بشینه روشون فکر کنه ببینه کدوم بهتره....خودت هم خواستی بهشون کمک کن!
I think ....so I exist
|
|
|
|
|
Quoting: kratos1364 خودت هم خواستی بهشون کمک کن تا خواهر و مادر شما هستند دیگه ما جسارت نمی کنیم,جاکش خان.
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
Arnold68 والا اهل بیت ما اصلا از از این کارا بلد نیستن......مونث های جناب علی تو این کار کیر صحنه خوردن...ببخشید خاک صحنه خوردن..... راستی والده ی گرامی حال عمومی شان چه طور است!عقب و جلو یشان سالم شده تا آلتمان را برای کس بوسی...ببخشید برای دست بوسی بفرستیم؟؟؟!!
I think ....so I exist
|
|
|
salam azizam aslan negaran nabash harvaght ba kambode kir movajeh shodi bekhodam ye neda bede asae dar khedmatam
|
|
|
Hamed_Hami شما کون هم میکنی؟ اگه آره من میتونم خدمت برسم مرسی
آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمی کنم چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمی کنم
|
|
|
من تازه وارد این قضیه شدم اگه تازیخ مصرف تموم نکرده منم یه سهم بذار کنار البته هدفم کمکه par_garb@yahoo.com
|
|
|
|
|
به نظر من شما اول بده خود به خود به طرفت علاقه مند میشی بعد هم میشناسیش خوب چرا راه دور میری گوزو
|
|
|
من اگه جای تو بودم به این 31 صفحه ادم کس میدادم
|