| نویسنده |
پیام |
|
|
خودتي
|
|
|
منحاضرم
|
|
|
سلام
من حاضرم هر كاري بگي برات بكنم
فقط با من در تماس باش
sasan.adib@yahoo.com
|
|
|
|
|
Quoting: inkare آآآآآآمآآآآآآآ مسلمه كه ما اوني كه تو گفتي نيستيم آآآآآآمآآآآآآ تو اوني كه من گفتم هستي.
خدائیش من همیشه با این اینکاره حال می کنم ... خیلی باحالی
به قول آریا جانم ( کون بده کتک بخور )(بی ربط بود می دونم )
اما در کل
کسائی که تورو به این روز انداختن که اینقد از پسرها عقده به دل داری چه کردن توروووووو
به زبون دیگه رسما به فاک دادنت
جدا من اینطور فکر می کنم که جدا عقده ای شدی
وقت ندارم درمانت کنم
برو پیش یه روانشناس ( البته حتی المقدور زن باشه که بدتر عقده ای نشی ) بگو مشکل دارم
بگو پسر ها بدجوری به فاکیدنم ( لغت جدید)
یا با اردنگی از مطب شوتت می کنه بیرون یا سریعا دستور بستری شدنتو توی یه جنده خونه میده (تصحیح میشه خانه عفاف )
لطفا در ادامه مطالب
سیکتیر پلیز !!!
یه آدم با شخصیت اینطور گهی ات می کنه خانم فاحشه !!!Quoting: inkare خوردي ؟ هستشو نگهدار براي جنگهاي هسته اي.
اینکاره خیلی می خوامت
|
|
|
سحر ناز جون آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////
دوست داشتي اين همه بدوبيرا بشنوي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
بخدا اگه بي احترامي بهشون نمي كردي شايد بيشتر اينهاي كه بهت توهين كردن همون كاري رو كه ميخواستي برات ميكردن
من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
|
|
|
Sahar khanom, man kosetoono milisam va abesh ham mikhoram
|
|
|
inkare
in rooto nadide boodam....vaaaay...fek mikardam hamishe be nafe bacheha harf mizanio ba hame khoobi...in avalin jaii bood ke didam ba sahar ya ye dokhtar injoory harf zadi
|
|
|
آتوسا جون آقاي محترم
من فكر ميكنم اين نوشتا ها مربوط ميشه به اوايل ورودش به اين سايت
من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
|
|
|
|
|
sogoli2
atosa
سوگولي درست ميگه اين اولين پست من توي اين سايت بود . و همونطور كه قبلا" هم گفتم همين موضوع هميشه منو شرمنده كرده و ميكنه . هر چند كه ميتونستم پاكش كنم تا كسي نبينه ولي گذاشتم تا بمونه و ديگران ببينند كه يه پست نا مربوط چقدر ميتونه نويسنده اونو شرمنده كنه .
من همينجا از همه كساني كه اون پست رو خوندند عذرخواهي ميكنم .
اين براي من يه تجربه بزرگ بود . روز اولي كه اومدم توي اين سايت فكر نميكردم موندگار و معتادش بشم ولي شدم . و هنوز نديده بودم كه اين سايت بخشهاي ديگه اي هم داره به همينخاطر اون اراجيف رو گفتم .
Quoting: atosa in rooto nadide boodam....vaaaay
عزيز همه مردم چند رو دارند خب منهم بلدم از اين حرفها بزنم . ولي فقط همون يه بار بود و بس . تازه اگر بلد باشي و بتوني ولي اون جوري حرف نزني هنر كردي
شرمنده همه ....رضا
|
|
|
inkare
دشمنت شرمنده باشه عزيز...
هميشه سرور مايي
راستي ايميلت رو چك كن 
تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
|