صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / کل کل / يه پسر با كلاس بياد كونمو بليسه====سحرناز
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 24 . 25 . >>
نویسنده پیام
# : 29 Oct 2005 02:17 | ویرایش بوسیله: shahin22

ببين سحر ناز اگه ديگه صحبت از گوزيدن تو صورت پسر ها بكني اينطوري كو نتو دو شقه ميكنم گفته باشم ها...

# : 29 Oct 2005 03:20

سلام نگار جان خوبی عزیز؟
چرا دیگه به من pm ندادی؟
خوشحال میشدم با هم بیشتر با هم آشنا شیم

# : 29 Oct 2005 05:20

گه
تويي
كس كش پدر

# : 29 Oct 2005 05:30

خاک بر سرت سحرناز...
فکر میکنم مادرت تو رو از کون و با فشار باد انداخته بیرون که اینقدر با تربیت شدی...
ارزش نداشتی حتی این چند کلوم رو بنویسم .
..................................

# : 30 Oct 2005 21:34

s4h4r
ALBATE TO HAGH DARI.chon age naneye harkasiro mesle to gaeede boodan tahala koon koon mikard.pas refigh kooneto bede nanat belisse ke az koonesh zaeede shodi...HA HA HA HA

# : 3 Nov 2005 02:20 | ویرایش بوسیله: k4myar

بابا چرا سر به سرش ميذارين؟ خوب سحر جان حالا بگو كي تو دهنت گوزيده كه اينجوري شدي عزيزم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# : 3 Nov 2005 04:28

s4h4r
سحر ناز جون سلام
دوتا مطلب ........
1- تو هرگز منو نخواهي ديد چون اگه بهت برسم قبل از اينكه رو برگردوني چنان ميكنم تو كونت كه چشماتم كورشه ودر نتيجه ريده ميشه تو يه هفته آش كلم خوريت وفقط يه كون پاره برات ميمونه.

2 - واما جدي تر روي صحبتم با آقايونه خودتونو بزارين جاي سحر ناز جون .............البته فقط يك لحظه نه بيشتر . و خودتون رو بي شخصيت فرض كنيد (( آقايون برنخوره گفتم كه فرض كنيد)) حالا فكر كنيد اگه اين همه دختر باشخصيت خيلي مهمه تكرار ميكنم باشخصيت دورتون ميريختن خداييش شما هم مثل سحرناز جونم كم نم آوردين...بابا بدبخت يه غلظي كرد و يه گهي خورد شما بيخيال شيد.
سحرناز جون من دركت ميكنم .
البته تحسينت هم ميكنم چون خيلي رو داري .
در ضمن يه اعترافي بكنم (من چقدر دارم ميكنم) آ قا يو ن ما اشتباه كرديم وارد اين بحث شديم
آخه كدوم پسر باشخصيتي تو اين جور بحث ها شركت ميكنه.
سحر جون بيا از اين به بعد باهم خوب باشيم وبه جاي اينكه دريوري تحويل هم بديم مودب باشيم .

# : 6 Nov 2005 06:53

s4h4r
سحر ناز كجائي ؟

# : 10 Nov 2005 07:15

چشم سحرنازفقط به بواحرفي نزن

# : 16 Nov 2005 14:39

ميکنمت بعد ميشاشم تو دهنت خوبه؟

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 24 . 25 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.