| نویسنده |
پیام |
|
|
من هميشه پيش خودم فكر ميكنم كه چرا آقايون تو سكس همش به فكر خودشون هستن و اصلا به لذت بردن شريك سكسي شون فكر نميكنن.اينا رو از تجربه هاي خودم ميگما .
ببينيد من موقعي كه دختر بودم دوست پسرم خودشو ميكشت كه بهش كس بدم.كه اون موقع از پشت رابطه داشتيم . ولي حالا كه به خاطر بي شعوري يكي از همين دوست پسرام كه پردمو زد .مزه كس دادن و لذت بردن از جلو رو فهميدم چيه . حالا دوس پسرام خودشونو ميكشن واسه اينكه بكنن تو كونم.آخه نمي دونم اين آقايون از تو كون ما دخترا چي ميخان؟ بابا اينجا راه انه .اگه ان و گه ميخاين خوب همه تون برين تو كونم اني دربياين .كه واقعا لايق همين هستين
اگه هوصله كنم داستان خودمو آرش رو براتون تعريف ميكنم كه آخر كون ليسي و كس ليسي بود - اگه راستشو بخاين از اينكه يه پسر با شخصيت و مغرور رو وادار كنم كونمو بلسه خيلي لذت ميبرم
حالا اينجا يه پسره با كلاس و مغرور هست كونمو حسابي .حسابي حسابي ليس بزنه؟
راستي شايد هوس كردم بگوزم تو دهنش - اينو از اول گفته باشم بعدا دبه درنياره ها
|
|
|
دفه اولي كه سكس كردم با دوست پسرم آرش رفتيم تو انباريه خونشون.به من گفت كه فقط ميخوا ببوسمت .تو. خيابون كه نميشه بريم خونه ما.منم خيلي ميترسيدم ولي همينكه گفت مگه به من اعتماد نداري راستشو بخاين مثه بيشتر دخترا خر شدمو رفتم انبارشيون تو كفش فرش انداخته بودن مثه يه اتاق بود رفتيم انجا و روي يه ميز كه ماله بدنسازيه نشستيم آرش اول مقنعه ام و در اورد و با ديدن موهاي بلندم كه انموقع تا دم باسنم ميرسيد كلي كيف كرد و قربون صدقه موهام رفت و دستاشو حلقه كرد دور گردنم و لبهاش رو اورد جلو . اول روي لبهامو بوسيد بعدش شروع كرد از من لب گرفتن . ولي من فقط لبامو غنچه كرده بودم و بلد نبودم چه جوري لب ميدن .بعدش آرش خاست زبونش رو بياره تو دهنم اولش از اين كارش حالم بهم خورد ولي بعدش خيلي خوشم اومد و به لب دادن ادامه دادم و روز اول آرش هم بيشتر از اين ارم چيزي نخاست منم فكر كردم چقدر پسر خوبيه چون خيلي از دوستام شنيده بودم كه رفتن خونه پسر و اونا گريشونو در اوردن ولي هميشه ما دخترا فكر ميكنيم كه نه دوست پسر ما با همه پسرا فرق ميكنه .بابا بخدا همشون سر ته يه كرباسن ببخشيدا همشون گهن
|
|
|
بیخیال
|
|
|
|
|
# : 15 Oct 2005 23:52 | ویرایش بوسیله: K_K
سلام سحر اينجا پسر با شخصيت زياد داريم .....
بزار با زبون خودت باهات حرف بزنم اخه پدر بزرگم خدا بيامورز هميشه ميگفت با لات بايد لوتي حرف زد اگر نه حرف ادمو نميفحمه
اره عزيزم اينجا پسر با شخصيت زياد داريم اما پسراي با شخصيت هميشه دنبال كساي ميگردن كه اگه از خودشون بالا تر نيست اقلا همتراز باشه و اكثرا امثال شما رو تخمشونم حساب نميكنن.......
شما هم ميتوني بري همون محلتون حلبي اباد با پسراش همچين كارايي بوكوني .....
يه نمكيه بد صدا داشتيم ما اسم اونم ارش بود بنده خدا اگه داستان تورو بخونه خودشو خاهد كشت....
مطمئننا زماني كه شما با ارش داشتي حال ميكردي وميخوردي واسش تو دهن تو كار خرابي كرده كه تو هم باده معدتو حوالش كردي اما اينچيزا در شخصيت اقايون اين سايت نميگنجه خانم
|
|
|
سلام خوبي؟ يه پسر با شخصيت كه نمياد با تو بي شخصيت دوست بشه اخه اگه اين حرفارو نميزدي شايد كف يه كير با شخصيت نميموندي اما حالا بمون تو كفش تا حال كني
|
|
|
راستي گه هم بلا نسبت بقيه دخترا اهم از جنده ساك زن كوني با شخصيت و ........ خودتي عزيز دلم
|
|
|
azizam salam aghe dokhtari id man hamishesabz_76@yahoo.de ast mitoni baram pm bezeri ta bishtar ba ham ashna shim dar zemn man az alman hastam
|
|
|
آقا ما با كلاه كاسگت اومديم ها!!! يه يهو اين خانومه كار بي تربيتي نكنه - موهامو با ببره يا اينكه پرده گوشم پاره بشه !!!
ولي بچه ها قضيه رو زياد جدي گرفتينا !!!
اوه اوه اوه - يادم رفته بود ماسك ضد گازم بيارم - آقا ما رفتيم..........
|
|
|
|
|
ببينين بچه ها خيلي بي معرفتين
دارين غريب كشي ميكنين
حالا يكي كس ميده يكي كس ميكنه يكي .........حالا يكي هم مي خواد سوار موتور كازي بشه و خاطره بنويسه اشكالي نداره كه
سحر خانوم من طرف توام ولي به يه شرط
اگه خواستي از اون كاراي بد بد بكني طرف من نگيري .من خودم جبهه بودم هم شيميايي شدم و هم موج گرفتتم لوله توپ رو بگير طرف صدام و صداميا خوب
ولي بچه مينا خيلي زرنگه اومده ديده اينجا چه صداهايي مياد و چه بويي راه افتاده زود گفته بي خيال و در رفته
وليk-kتو اين سر و صدا و بويي كه اينجا هست دو ساعت نشسته قصه حسين كرد نوشته k-kجان عزيز خيلي طاقتت زياده دمت گرم
من خودمم رفتم ماسك ساسانو قرض گرفتم و اومدم
|
|
|
موشيرزاده والا من تا چندي پيش موهاي بلندي داشتم كه ميبافتمش.....
حالا سرم برق ميزنه از سفيدي فكرميكني ارتباطي به اين موضوع داشته باشه؟؟؟؟/
|