| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام عزیزان من بهنام هستم و میخوام بچه هایی که دنبال یه دوست سکسی میگردنو به آرزوشون برسونم چه دختر چه پسر فقط مشخصات و آیدیتونو بذارین فقط همین بعدش منتظر پی ام از دوست مورد نظرتون باشید اینم آیدی منه behnam_jalab اگر کاری داشتید در خدمتم
|
|
|
موافقم بشرتی که جواب بده. باید بگم ایدتون معرکس ولی یه اشکالی داره مشخص نست کی به کیه. یونس هستم 20 ساله از تبریز در ضمن زیادم اهل سکس نیستم ولی بدمم نمیاد.(قابل توجه دختر خانومایی که دنبال پسر فابریک می گردن ) lll_tabrizbco_lll
|
|
|
سلام من دنباله يه دختر سكسي هستم. من سكس هم دوست دارم. يه دختر خوشگل به من pm بده alimarshana@gmail.com
|
|
|
|
|
DELLJOON@YAHOO.COM ايمان 27 ساله
|
|
|
خانم های مشهدی به ایمیل من پیغام بگذارید Pooria_Avizoon@yahoo.com مرسی
پوریا هستم در جستجوی یک خانوم از مشهد
|
|
|
بابا یه دختر یا زن اصفهانی واسه سکس به من پا بده خوشگلم و خوشتیپ و پولدار www.darksun721@yahoo.com
darksun721@yahoo.com
|
|
|
اگه کسی سکس چت میکنه وب تو وب تماس بگیره که کیرم آمادست... من ساکن آمریکا هستم و 26 سالمه... خسته میشم بعضی وقتا از دخترای اینجا... mineisbig@yahoo.com asaphelp@gmail.com
MINEISBIG IS A PRO PHOTOGRAPHER
|
|
|
man donbale ye dokhtare sexi hastam agha behnam bebinam mituni karamo rah bendazi id:hamidrajabi_666
|
|
|
|
|
داود هستم 31 ساله ببین میتونی برای ما کاری بکنی راه دوری نمی ره davod855@yahoo.com
|
|
|
noghte_sar_khat@yahoo.com پسر 23 ساله
|