| نویسنده |
پیام |
|
|
salam amir 26 sale az tehran foghe diplome hesabdari va to darokhoone kar mikoonam mayelam ba shoma bishtar ashna besham mail:amir_s700i@yahoo.com montazere ,aile shoma hastam
|
|
|
salam amir 26 sale az tehran foghe diplome hesabdari va to darokhoone kar mikoonam mayelam ba shoma bishtar ashna besham mail:amir_s700i@yahoo.com montazere ,aile shoma hastam
|
|
|
سلام عزیزم من چند روزی هست که جوابتو دادم در مورد خودم بیشتر توضیح میدم شاید مورد پسند شما واقع شد 27 سالمه و از تهرانم کارم آزاده و کامپیوتر 180 قدر دارم و 80 وزن تیپم هم معمولیه و اصلا به سبک غربی لباس نمی پوشم و اصولا این جور خیلی راحت ترم فعلا با هیچ دختری رابطه ندارم . اهل همه جور رفاقت هم هستم و پایه خوب برای گردش و تفریح اینم آی دی منه اگه خواستی جواب بدی میتونی میل بزنی یا PM بذاری
joje_ordake_zesht99@yahoo.com
|
|
|
|
|
با سلام، آقای REZA33RAZAVI من برایتان نامه ای فرستادم. امیدوارم دریافت کنید.
آقای kambiz12 از اینکه ناچارم پیشنهاد دوستی شما را نپذیرم، از شما عذر خواهی میکنم.
لیدا لیامی
|
|
|
salam khobi lida khonoom didam alan on hastid mayelam ba shoma too chat sohbat koonam age shoma ham mayel bashid id:amir_s700i email:amir_s700i@yahoo.com mamnoon misham javabamo bedin
|
|
|
salam sasan hastam 39 salame atrosk@yahoo.com
|
|
|
سلام ...من رامین هستم 37 ساله از تهران کارمند بانک متاهل و خیلی دوس دارم باخانمی با مشخصاتی که فرمودین اشنا بشم و دوستی خوبی باهم داشته باشیم ایدی من: love952001
|
|
|
سلام من رامین هستم...37 ساله از تهران...کارشناس بانک....متاهل هستم....از مجردی به چت عادت کردم ...دیگه واقعا خسته شدم...دوس دارم یه دوست ثابت با مشخصاتی که فرمودین داشته باشم که باهم رابطه نزدیکی از لحاظ دوستی داشته باشیم...ایدی من : love952001
|
|
|
|
|
سلام لیدا خانم.حمید 33 سالم هست .خوشحال میشم اگه افتخار اشنایی بدین : hamid_aeon_137@yahoo.com منتظر تماس شما هستم خدا حافظ.
حمید
|
|
|
salam leila khanum siavash hastam az tehran man dar kenare tahsilam ravanshenasi ham khundam khoshhal misham baham ashna beshim
|