| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام مهسا جون با منم دوست میشی تو چت یک حالی با هم بکنیم
|
|
|
چه مشکلی؟؟؟
میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
|
|
|
ای خانمهاي خوش اندام منو دریابید - ترجيحا از استان يزد و خراسان جنوبي و اگه كسي از جايي ديگه هم ميتونه منو ساپورت كنه من در خدمتم - من در استان يزد هستم و ميتونم چند روز رو در خدمت باشم با مكان و پذيرايي خوب - برام ميل بزنين و شماره تلفنتون هم بدين - خانمهاي جوون در الويتند - asheghe_koon_1350@yahoo.com فرهاد - 36 ساله - متاهل هستم با کیر خوش تراش و بدني نرم و سفيد - ميگن خوشتيپ و خوش صورت هستم - خانمهاي مجرد خوش اندام ( چه دختر چه متعلقه و .... ) كه بتونند بيان شهر من بهم خبر بدن - بخاطر خدا منو دريابين -
|
|
|
|
|
سلام من حاضرم ميتونم ساپورتم بكنم فقط بگوو چه چيزي احتياج داري شماره منو از مشخصاتم ميتوني بدست بياري ميخواهي به من زنگ بزن يا برام OFF بذار پپشيمون نميشي راستي من ساكن تجريش هستم CAT_MN2000@YAHOO.COM منتظرم نزار
|
|
|
30 saleh az yosefababd mitonam kareto rah bendazam? amo_co_lis@yahoo.com
amoieee
|
|
|
سلام من 185 سانی متر قد - 75 کیلو وزن - موهای قهوه ای تیره - چشم میشی لیسانسه عمران هستم اگه دوست داشتید با ایمیل پیام بذارید moh3n.na30ri@yahoo.com
|
|
|
تلفن نه شما پ ام بدید
میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
|
|
|
سلام مهسا جان دوست دارم با چت سکسی واقعی داشته باشم با وب کم منتظر ت هستم دوست دارم اینم ایمیل من امروز منتظرتم aseganeto_15@yahoo.com
|
|
|
|
|
من واقعا دوست دارم لذت ببرم mahsa17xx
|
|
|
mahsa jedan 18 salete?! zud nist vase shuar kardan 2khtar? beshin darseto bekhun ye dust pesare khubam peida kon eshgho haleto kon ezdevajam be vaghtesh ino dustane goftam na ahle sexam na ezdevaj!!!
rezagoogooly
|