صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / آگهی دوستیابی / *** مهسا از نیاوران ***
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
نویسنده پیام
# : 7 May 2008 14:39 | ویرایش بوسیله: mahsa18xx

کی عاشق دوستی همراه با سکسه؟؟؟
البته فقط از راهه نت نه حضوری

چون باید شوهر کنم

mahsa17xx = idمن مهسا 18 سال از تهران
عاشق سکس دخترای جوان و مردان سن بالا هستم
هر کسی عکس داستان کلیپ داره برای من بفرسته
منم کلی دارم
بگم چون ترسو هستم اهله دوستی نیستم فقط چت و نت
mahsa17xx@yahoo.com
id=mahsa17xx
id=mahsa18xx

من مدتي نبودم راستش يک شب شنيدم بابا به مامان ميگفت اگر مهسا دختر خوبي باشه براش adsl ميخرم ميخواست کامپيوترم را بگرده برا همين حد.د 20 گيگ از عکس داستان و کليپ هايي که توي 5 سال جمع کرده بودم را پاک کدم تا بابا چيزي پيدا نکنه حالا از اول مرداد adsl نامحدود دارمميخوام از تمام کسايي که توي چند سال به من عکس و کليپ دادند بگم هرچي دادند را دوباره بدنهند منم در عوض عکسي از سينه هام را ميفرستم و براي اينکه مطمئن بشيد مطلبي را که خواستيد روي سينه ام مينويسم فکر کنم اینجوری مطمئن میشید دخترم وقتی زسینه یا بدن دختر 18 سال را ببینید که پیغام شما را نوشته
این راهی است که فعلا امکان پذیر چون نمیخوام سکس کنم به کسی تلفنم را نمیدم و وب هم که معلومه چون میشه ضبط کرد نمیدم
هر کسی فقط میخواد با یک دختر از اینترنت اشنا بشه بیادئ من شما را ارضا میکنم شما من را
برام عکس داستان کلیپ و فیلم امل یا ادرس سایت هایی که میشه فیلم دانلود کرد را بدید
از اول مرداد با adsl میام 20 گیگ پاک کردم میخوام 1000 گیگ عکس و کلیپ و فیلم دانلود کنم کمک کنید باشه
مهسا

میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
# : 7 May 2008 15:29

man hastam

ramin
# : 7 May 2008 23:52

ازدواج؟؟؟
باید با بابام صحبت کنی
من میخوام درس بخونم ولی شما بیایید شاید ....

میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
# : 8 May 2008 10:51

نمیایی؟

# : 8 May 2008 12:19

abresis@yahoo.com

# : 8 May 2008 15:46

salam mahsa khanum
mishe be mailam mailbezari?
sepehr.the21@yahoo.com
be sharte ghiafeeeeeeee

# : 9 May 2008 19:15

سلام
من کامران 18ساله از اصفهانم . اندازه التم هم 18 سانت و کلفته . دنبال یه دختر یا زن یا زوج برای سکس هستم . سن هم اصلا برام مهم نیست . کسایی که فکر میکنند میتونیم با هم باشیم یا اطلاعات بیشتری میخوان با ایدی زیر تماس بگیرند :
pesari_az_esfahan_1991
یه PM بدی ضرر نمیکن !!!

# : 10 May 2008 17:14

گفتم سکس واقعی نه فقط چت

# : 10 May 2008 17:39

سلام من مرتضی از تهران پاسدارانم ولی یه مشکلی هست ؟؟؟؟؟ pmده تا بگم ...
البته اگه خواستی
ID:mohn_65
خوشحال میشم منتظرم

# : 10 May 2008 17:40

سلام من مرتضی از تهران پاسدارانم ولی یه مشکلی هست ؟؟؟؟؟ pmده تا بگم ...
البته اگه خواستی
ID:mohn_65
خوشحال میشم منتظرم

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.