| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام جهت دوستی با خانمی خیلی تنهام لطفا پیام بدید morteza52300@yahoo.com
|
|
|
شهاب جان کلی خندیدم آخه تو توی این تاپیک یک دختر پیدا کن بعد واسه خودت شرط و شرایط بذار برای ماشین دار و استخر دار و . . . . . هیچکی نیس تو از الان شرط گذاشتی که اونایی که دنبال ماشین هستن بهت پیام ندن نه اینکه الان همه دخترا صف کشیدن تا یک پسر بیاد و تقاضای دوستی بده در ضمن من حمید از مشهد 39 ساله اینم آی دی من : hhn_1380@yahoo.com
|
|
|
# : 20 Nov 2008 10:08 | ویرایش بوسیله: sorxabikos
[quote=shahab27]
لطفا تلفن نگذارید
در انتظار عزیزی که دوستش داری بودن خیلی سخت است
|
|
|
|
|
علي 37 ساله هستم خانم هاي عاطفي كه مايل به سكس هستم پيغام بذارن aliatash20@yahoo.com
aliatash20
|
|
|
پارسا هستم 25 ساله بدون مصرف چیزی 2 ساعت تموم تلمبه میزنم از خانمهای سن بالا تا 45 سال اگر کسی خواست در خدمتیم rmn_ab @yahoo.com
|
|
|
masoud 26 sale saize kir 18 age kasi khast vasam of bezare im_killer_god
a
|
|
|
salam.khanomi biveh az25ta40 jahate kar dar manzel mail mipazirim kamojer hastam 27 sale az tehran mojaradam
|
|
|
salam, man bahram hastam, motakhases o moshavere sex, takhasos dar hal dadn be khanoma, az har ravesh, 33 sale, dar khedmate khanomhaye sen bala, mojarad o motahel o bive ham fargy nemikone, alagemand be ertebat ba khanom haye 30 ta 45 sale dar surate tamayol email bezanid:
LovLydoost@gmail.com
ya inke vasam off bezar : LovLy_doost
|
|
|
|
|
منم مهران 38 ساله عاشق زن سن بالا هستم و سكس چت با وبكم amarkhan99@yahoo.com
|
|
|
حامد هستم 19 ساله از اصفهان خوشگل هستم و دوست دارم با یک خانم سن بالا سکس کنم خیلی دوست دارم کوسش را بخورم hamedmak2009@yahoo.com
|