| نویسنده |
پیام |
|
|
salam man alaghemand be dadan hargooneh khedmaty be khanoomay balay35 hasstam id man arya_t71 pm bedyd dar khedmatam har kary bashe fargh nemikoneh

20272027
|
|
|
سلام من یه ژسره 18 سالههستم واز زنهای بالایه 30 تا 40 سال خیلی خوشم میاد اگه کسی بود و خواست به ما هم یه حالی بده با این آیدی با من ارتباط برقرار کنه :
amirsuly
|
|
|
سلام.اگه خانومی جاافتاده (مطلقه-بیوه-مسن...)هست که تمایل داره پسری 25 ساله برای همصحبتی-همسفری-دوستی...کنارش داشته باشه میتونه با من تماس بگیره و عکسم رو هم ببینه...ضمنا اگه به نقاشی و عکاسی علاقمند هستین حتما بعد از دیدن کارهام نظر بدین...: www.Amir-Fouladvand.20m.com
ID: lolivash.makhmour@yahoo.com
|
|
|
|
|
سلام.اگه خانومی جاافتاده (مطلقه-بیوه-مسن...)هست که تمایل داره پسری 25 ساله برای همصحبتی-همسفری-دوستی...کنارش داشته باشه میتونه با من تماس بگیره و عکسم رو هم ببینه...ضمنا اگه به نقاشی و عکاسی علاقمند هستین حتما بعد از دیدن کارهام نظر بدین...: www.Amir-Fouladvand.20m.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام این مشخصات منه: جنسیت: پسر سن: 22 قد: 171 وزن: 158 محل زندگی: تهران، تهرانپارس تحصیلات: لیسانس کامپیوتر به یه خانم نیاز دارم :-) برای ازدواج موقت، مهریه هم حاضرم بدم ysrd1234@gmail.com ysrd1234@yahoo.com
مجرد
|
|
|
سلام این مشخصات منه: جنسیت: پسر سن: 22 قد: 171 وزن: 58 محل زندگی: تهران، تهرانپارس تحصیلات: لیسانس کامپیوتر به یه خانم نیاز دارم :-) برای ازدواج موقت، مهریه هم حاضرم بدم ysrd1234@gmail.com ysrd1234@yahoo.com
مجرد
|
|
|
|
|
با سلام . زوجها ميتونن آي دي ما رو واسه سكس چت با وب اد كنن . فقط زوجها و لزهاي محترم . divoone_leyloone@yahoo.com
|
|
|
[b]سلام به همگی من میلاد 23 ساله ازخانومای خشکل دعوت به همکاری به عمل میارم

|