| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام سینا 30 ساله ساکن تهران اطراف میدان امام حسینم راستشو بخواین همیشه سکسی و حشری بودم ولی این اواخر حشرم خیلی زده بالا از شما چه پنهون تو کفم اگه کسی باشه که بتونیم با هم باشیم و یاصیغه کنیم عالیه پیام بزاره سنش بین 20 تا 40 باشه sinagolpesar2@yahoo.com
sina_tanha
|
|
|
سلام یه خانومه خانوم 30 تا 47 سال مهندس مکانیک هستم و یه خانوم واقعی میخوام واقعی و ممطئن koroosh_aa@yahoo.comمنتظرم
|
|
|
سلام آرش هستم 25 ساله از تهران - کارمند هستم تمايل دارم كه با خانم مجرد يا بيوه يا مطلقه 35 الی 55 ساله در ارتباط باشم raha_dar_nasim_0815@yahoo.com
|
|
|
|
|
سلام من 32 سالمه و تجربه خیلی زیادی هم تو سکس دارم
از بچگی هم عاشق زنهای بزرگ تر از خودم بودم
هز 17 سالگی که با یه خانم 33 ساله سکس داشتم تا الان همش با زنهای بین 30 تا 50 بودم
حالا هم دوست دارم یه خانم محترم با شخصیت به من تماس بگیره
تا بتونیم به همدیگه لذت بدیم و از هم لذت ببریم
sam_niksan@yahoo.com
|
|
|
من آرش 20 ساله یه خانومه 30 تا 40 اگه متاهل باشه بهتره cloudio_barzinni@yahoo.com
|
|
|
SALAM MOHSEN HASTAM AGE TASH CHIZE MOND YEKIYAM BIYAD BA MAN
|
|
|
رضا هستم 25 ساله، قد 173، وزن 65، ورزشکار، لیسانس، تهران، مجرد، علاقمند به sex با خانمی مجرد 25-45 ساله هستم. ultra.bk@gmail.com
|
|
|
سلام من 23 سالم از تهران شمیران دنبال یک زن سکسی 30 تا 60 ساله برای سکس و دوستی میگردم joonamsex@yahoo.com
|
|
|
|
|
man kheili tanham kheili khastam akhare del shekaste delam az bas ke tar baste vase yek jore mohabat delam to khiyabona avare gashte
|
|
|
salam pesari 27 saleh hastam az mashhad mayel hastam ba khanom bozorgtar az khodam bive ya mojarad ashna besham az nazar mali ham moshkli baraye sighe nadaram agar kasi in sharaye ro dasht lotf koneh ba man tamas begere ×××××××××