| نویسنده |
پیام |
|
|
captivity صفحه قبل براشون طلب مغفرت و شفا از سوي ارحم الراحمين كردم
سنگ پاي قزوين اين پست رو زده
|
|
|
Quoting: P0RR00 صفحه قبل براشون طلب مغفرت و شفا از سوي ارحم الراحمين كردم براشون طلب چیزای بهتر کن که دست به دامن اینجا نشن 
|
|
|
Quoting: captivity براشون طلب چیزای بهتر کن که دست به دامن اینجا نشن نه آخه اون موقع پررو ميشن من رقيب پيدا ميكنم
سنگ پاي قزوين اين پست رو زده
|
|
|
|
|
Quoting: P0RR00 نه آخه اون موقع پررو ميشن من رقيب پيدا ميكنم تازه میشن مثل خودت عزیز 
|
|
|
slalam mahsa joon halet chetore? hanooz too kafe ye sexi ? aslan tahala jalagh zadi ? vali akharam mitarsam be jaye ye nafar be 10 nafar bedi
|
|
|
Hal mikonam melato kir kardi neshasti rush
Hot
|
|
|
زود تر دیگه من دلم میخواد سکس کنم تو داستان راحت ترم هر کاری بخوام انجام مبدم اونم با هر کسی
یکی یک داستان طولانی از سکس من با همه مثل خانواده و فامیل همسایه معلم و راننده و پیر و جوان و ............ بنویسه
میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
|
|
|
اگه دوست داشتی بعد از سکس تلفنی برات می نویسم خواستس تماس بگیر suz_saz2000@!yahoo.com
|
|
|
|
|
من دوست دارم بكنمت دنبال سكس تخيلي نرو بيا با من حال كن اگه خاستي ايميل من forsexume@yahoo.com
|
|
|
Quoting: MahsaJon17XX برای همین میخوام یکی داستان سکسی برام بنویسه با مشخصات واقغیم تا ارضا بشم MahsaJon17XX ما که حال و حوصله سکس کتبی رو نداریم................شفاهی باشه بدمون نمیاد
زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
|