صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / آگهی دوستیابی / کی با من سکس میکنه و خاطرش را میذاره اویزون مهسا از تهران
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
نویسنده پیام
# : 20 May 2008 16:21

يه داستان :
يه روز من مهسا رو بردم خونه ترتيبشو دادم و اونم از من خوشش امد و فعلاَ هم قصد نداره از من جدا شه و همش به من ميده

# : 20 May 2008 16:27

Quoting: shomboli
يه روز من مهسا رو بردم خونه ترتيبشو دادم و اونم از من خوشش امد و فعلاَ هم قصد نداره از من جدا شه و همش به من ميده

خسته نباشی الان مهسا داره با داستانت ارضا میشه

Quoting: MahsaJon17XX
سلام
من مهسا هستم mahsa16x که تا حالا با اسامی زیادی مثل mona_17x sara_13old __ jiran_13__ sara_dad3x__ و اسامی زیاد دیگه که برای انجام تحقیق در مورد فرایند
نفوذ سکس و سستی ایمان و همچنین ایجاد شخصیت چندگانه و دوگانگی رفتاری برای پایان نامه دکترا تحقیق کردم
در واقع یک مرد 32 سال هستم و واقعا متاسفم که اینقدر ایمان نزد مردم و جوانان سست شده و پرورش شهوت و تسلط شهوت باعث شده چیزایی که فکرشم هم ادم را منزجر میکنه افزایش پیدا کنه مثل سکس با محارم و .................
البته به صورت 100% تخیلی وگرنه این اعمال حتی از حیوانات هم سر نمیزنه که فقط غریزه دارند نه درک.
متاسفانه شهوت در نت باعث پیدایش شخصیت دوگانه شده به طوری که من بعد از ورود با ادی دختر 5000 تا در این مدت اد لیست داشتم که اظهار میکردن تمایل به سکس با محارم دارند فقط برای اینکه لحضه ای شهوت را با خیال اینکه با دختر چت میکنن فروکش کنند حاضر بودند از خواهر و مادرانشان داستان سکسی بگند و این در واقع سوقط بشریت و هر نوع ارزشی است
من نمیدونم چی بگم برام اونقدر دردناکه واقعا بعضی ها در دام شهوت گرفتار شده اند و اینترنت باعث ترویج شهوت بی حد است
از تمام کسایی که وجدان دارند می خوام لحضه ای به خودشان بییایند و به اعمالشان فکر کنند دوست داشتن بدون شهوت فقط ارزش دارد
خودتان را در پناه خدا قرار بدید و از این سایت هایی که با پول شیطان پرستان و کافران و کارخانه های تجاری تولید عکس های مصنوعی از سکس باعث
به فساد کشیدن جوامع میشن دوری کنید خدا من و شما را حفظ کند
اینم بگم این سایت ها دارای ویروس هایی هستند که مشخصات شما و ارسال و دریافت شما برای همیشه ذخیره و رد یابی میشه

بهار من گذشته شاید...
# : 21 May 2008 11:09

mahsa jan montazeretam.m_archaeo1978@yahoo.com

# : 21 May 2008 14:26

خواستی با من تماس بگیر
taktaz2008@yahoo.com

# : 21 May 2008 18:40

سلام عزيزم من كه دوست دارم باهات سكس كنم و كيرمم خيلي بزرگه اگر دوست داشتي برا م ايميل بزن
azita_paria@yahoo.com
قربانت به اميد ديدار

# : 22 May 2008 20:43

یک بار توضیح دادم اون اقا منو هک کرد بود و مدیر سایت بخشید شما نمی بخشید؟

ممنونم از شما اما من دنبال سکس تخیلی هستم جرات سکس واقعی ندارم
من 18 سال دارم دلم میخواد با همه سکس کنم ولی نمی تونم می ترسم پسرا وقتی کارشان تمام میشه اخاذی شروع میشه
اینم میگم هر کی را اد کنم و یا چت کنم دوستم نیست
فقط کسی دوستم است که صبور و مهربان باشه و به من گیر نده
مهسا
mahsa17xx

میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
# : 22 May 2008 23:22

MahsaJon17XX
من واقعا خيلي متاثر شدم از خوندن حرفهات

پس اينجا هم مركز شستشوي مغزي داشت و من نميدونستم؟ اونوقت اين مغزها رو ميبرن كدوم كله پاچه فروشي؟
بيايد همگي دست به دعا بشيم شايد شفايي نازل شد...
امن يجيب...
خداوندا اين قوم فاسق و فاسد رو به راه راست هدايت فرما

سنگ پاي قزوين اين پست رو زده
# : 25 May 2008 13:24

ممنونم از شما اما من دنبال سکس تخیلی هستم جرات سکس واقعی ندارم
من 18 سال دارم دلم میخواد با همه سکس کنم ولی نمی تونم می ترسم پسرا وقتی کارشان تمام میشه اخاذی شروع میشه
اینم میگم هر کی را اد کنم و یا چت کنم دوستم نیست
فقط کسی دوستم است که صبور و مهربان باشه و به من گیر نده
مهسا
mahsa17xx

من منتظرم هر کسی صبور و مهربان و فقط از طریق نت همدیگر را ارضا کنیم

میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
# : 26 May 2008 16:30

مهسا خانم نترس شما اگر بتوانيد در تخيالات خودتان سکس را حس کنيد موفق خواهي شد که در خارج از خيالات سکس موفق داشته باشيد

محمد
# : 26 May 2008 16:45

من دلم می خواد با یک مرد سن بالا مثله بابام سکس کنم
شب و وروز
mahsa17xx =id

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.