| نویسنده |
پیام |
|
|
MAHSA17XX = ID همین میلم هم است
میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
|
|
|
میل هم زدم خبری نشد چی شد پس ؟
|
|
|
من با رویاهم زنده هستم تو رویام پسرا نیستن که از نامردیشان بترسم خودم هستم و هر مدل سکسی که دوست دارم با هر کسی که میخوام
mahsa17xx= id
قرار نیست با همه چت کنم فقط با پسرای مهربان
میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
|
|
|
|
|
فقط رویای سکسی نه سکس واقعی رویایی بدون محدودیت
mahsa17xx
|
|
|
Quoting: mahsa18xx قرار نیست با همه چت کنم فقط با پسرای مهربان
آه مهربان !!!!!!!!!
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
مهربان که بهم گیر نده
|
|
|
مهربان که بهم گیر نده
|
|
|
# : 15 May 2008 02:32 | ویرایش بوسیله: sam_ra
Quoting: mahsa18xx من با رویاهام زنده هستم تو رویام پسرا نیستن که از نامردیشان بترسم خودم هستم و هر مدل سکسی که دوست دارم با هر کسی که میخوام mahsa17xx= id قرار نیست با همه چت کنم فقط با پسرای مهربان مهربان که بهم گیر نده
شعر نو .. تقدیم به مهسا .. با شاخه ای از گل .
من مهربانم چت هم نمیکنم و گیر هم نمیدهم ولی بیا تو به من فکر کن و من هم به تو فکر میکنم همین فقط همین و داستان فکر کردنت را همینجا برایم بنویس و من هم داستان فکر کردنم را برای تو مینویسم مگر انسان از زندگی چه میخواهد الآن بر روی درخت کلاغی را میبینم که غارغار میکند آه زندگی چه زیباست

|
|
|
|
|
sam_ra

ایولا
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
sam_ra
وای مردم از خنده
از حاصل عمر چیست در دستم...................هیچ
|