صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / آگهی دوستیابی / کی با من سکس میکنه و خاطرش را میذاره اویزون مهسا از تهران
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
نویسنده پیام
# : 11 Apr 2008 15:30

Quoting: oxv000
@yahii.com

Quoting: golbarg_z
توهم مثل من خیلی ساده ای ها

دور از جونت رفیق!
این ساده نیست! ک×خله!

عشق عینک سبزی است که با آن انسان کاه را یونجه می‌بیند. ((مارک تواین))
# : 11 Apr 2008 15:31

Quoting: doos_darei
باب تو که 100 تا داستان نوشتی آخرشم زدی پسر هستی نه دختر
حالا چی از جون این بچه ها میخوای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Quoting: saman777ir
mahsa mader jandeh too paseri mageh na

Quoting: hornet_32
شما از قضای روزگار همون دانشمند جامعه شناس مرد 28-29 ساله نیستی که خودت رو جای یه دختر بچه 16-17 ساله جا زدی؟
مردک! تو خجالت نمی کشی لباس عوض می کنی؟

# : 11 Apr 2008 15:32

بیایید شادی هایمان را تقسیم کنیم!

با گذاشتن در کون مهسا...

بهار من گذشته شاید...
# : 11 Apr 2008 15:40 | ویرایش بوسیله: hornet_32

رضا هورنت افشا می کند!!!!

# : 11 Apr 2008 15:49

Quoting: mahsa16x
سلام
من مهسا هستم mahsa16x که تا حالا با اسامی زیادی مثل mona_17x sara_13old __ jiran_13__ sara_dad3x__ و اسامی زیاد دیگه که برای انجام تحقیق در مورد فرایند
نفوذ سکس و سستی ایمان و همچنین ایجاد شخصیت چندگانه و دوگانگی رفتاری برای پایان نامه دکترا تحقیق کردم
در واقع یک مرد 32 سال هستم و واقعا متاسفم که اینقدر ایمان نزد مردم و جوانان سست شده و پرورش شهوت و تسلط شهوت باعث شده چیزایی که فکرشم هم ادم را منزجر میکنه افزایش پیدا کنه مثل سکس با محارم و .................
البته به صورت 100% تخیلی وگرنه این اعمال حتی از حیوانات هم سر نمیزنه که فقط غریزه دارند نه درک.
متاسفانه شهوت در نت باعث پیدایش شخصیت دوگانه شده به طوری که من بعد از ورود با ادی دختر 5000 تا در این مدت اد لیست داشتم که اظهار میکردن تمایل به سکس با محارم دارند فقط برای اینکه لحضه ای شهوت را با خیال اینکه با دختر چت میکنن فروکش کنند حاضر بودند از خواهر و مادرانشان داستان سکسی بگند و این در واقع سوقط بشریت و هر نوع ارزشی است
من نمیدونم چی بگم برام اونقدر دردناکه واقعا بعضی ها در دام شهوت گرفتار شده اند و اینترنت باعث ترویج شهوت بی حد است
از تمام کسایی که وجدان دارند می خوام لحضه ای به خودشان بییایند و به اعمالشان فکر کنند دوست داشتن بدون شهوت فقط ارزش دارد
خودتان را در پناه خدا قرار بدید و از این سایت هایی که با پول شیطان پرستان و کافران و کارخانه های تجاری تولید عکس های مصنوعی از سکس باعث
به فساد کشیدن جوامع میشن دوری کنید خدا من و شما را حفظ کند
اینم بگم این سایت ها دارای ویروس هایی هستند که مشخصات شما و ارسال و دریافت شما برای همیشه ذخیره و رد یابی میشه

من دنباله یک مرد هستم که با احساس پدرانه من و خواهرم را ارضا کنه باید 45+ سال باشه و عاشق سکس با دختر نوجوان و دختر خودش باشه

دلم میخواد نویسنده یک داستان خیلی طولانی باشه با سکس من و خودش و خواهره کوچیکم مونا همیشه دلم میخواست با یک مرد سن بالا در حضور مونا سکس کنم و بعد اون با مردی که من سکس کردم سکس کنه
چون پسرا جوان ادم را اذیت میکنن دلم میخواد یک مرد زن دار منو تصاحب کنه من و مونا رو
چون بابام را دوست دارم دلم میخواد بابام از من لذت ببره منم از اون بهش علاقه دارم و اعتماد
البته عموم هم خوبه خودم از جلو نه همه کار بجز جلو ولی مونا چون کوچیکه فقط دهانی و بین پا
تصورش هم منو شهوتی میکنه

میگم این بشر روانیه!

# : 11 Apr 2008 15:53

فقط افشا نمونده بود که بکنیم اون رو هم کردیم!

# : 11 Apr 2008 15:54

فقط افشا نمونده بود که بکنیم اون رو هم کردیم!

مهسا رو هم میکنیم البته با کاندوم...

بهار من گذشته شاید...
# : 12 Apr 2008 03:06 | ویرایش بوسیله: sam_ra

اینترنت باعث ترویج شهوت بی حد است

خودتان را در پناه خدا قرار بدید و از این سایت هایی که با پول شیطان پرستان و کافران و کارخانه های تجاری تولید عکس های مصنوعی از سکس باعث به فساد کشیدن جوامع میشن دوری کنید خدا من و شما را حفظ کند

اینم بگم این سایت ها دارای ویروس هایی هستند که مشخصات شما و ارسال و دریافت شما برای همیشه ذخیره و رد یابی میشه

MahsaJon17XX

مهساخله ..
جوابی داری بدی؟
یعنی تو اینقدر خری که فقط عدد ایکس ها را بالا و پایین میکنی؟!!
جوابی داری بدی حاج آقا؟

# : 12 Apr 2008 12:18

من مهسا 16x هستم
ولی اون ادیم و خیلی از ادی هامو یک نفر هک میکنه؟
نمیدونم چرا نمیدونم چه جوری ولی واقعا توش موندم
کمترین اسیبی که به من میرسه همین فحش هاست که کار پسراست
ادی mahsa16x من یک جا نوشته بود مرد روانشناسم
ولی درست زیرش نوشته شده بود کهمیخوام با بابا سکس کنم
منرا از دسترسی محروم کردن اما یک دقیقه کسی فکر نکرد که اگر روانشناسم چرا زیره یک جملم دوباره با 181 درجه عکسش را گفتم تا محروم بشم؟؟؟؟
بابا جان من را یک کثافتی هی هک میکنه خواهش میکنم تو اون تاپیکه مهسا هم ای ها را بذارید
و این خواهش را از مدیریت دارم که تا کسی را بن نکنه تا بتونه از خودش دفاع کنه
میلم و تمامی داستانای رسیده به من در اختیار اون کثافتیه که منو هک کرد
خواهش میکنم اگر کسی بلده هکش کنه و ادی mahsa16x را بهم برگردونه
در هر حال من با ادی mahsa17xx هستم
و همیشه میگم نمیخوام کسی که دوست نداره به داستاننویسی من اذیتش کنم هیچ اجباری نیست
فدای همه مهسا

mahsa17xx=id
# : 12 Apr 2008 13:20

من منتظرم

mahsa17xx=id
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.