صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / آگهی دوستیابی / کی با من سکس میکنه و خاطرش را میذاره اویزون مهسا از تهران
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . >>
نویسنده پیام
# : 16 Jul 2008 17:07

به من بده ترست میریزه

# : 16 Jul 2008 18:15

سلام عزیزم من بهنام هستم دنبال یه خانوم سکسی .داخل کرج هم یه خانه مجردی دارم اگر خواستی این آیدیمه پی ام بده
behnam_jalab

# : 17 Jul 2008 16:45

من مهسا 18 سال از تهران
عاشق سکس دخترای جوان و مردان سن بالا هستم
هر کسی عکس داستان کلیپ داره برای من بفرسته
منم کلی دارم
بگم چون ترسو هستم اهله دوستی نیستم فقط چت و نت
mahsa17xx@yahoo.com
id=mahsa17xx
id=mahsa18xx

من مدتي نبودم راستش يک شب شنيدم بابا به مامان ميگفت اگر مهسا دختر خوبي باشه براش adsl ميخرم ميخواست کامپيوترم را بگرده برا همين حدود 20 گيگ از عکس داستان و کليپ هايي که توي 5 سال جمع کرده بودم را پاک کردم تا بابا چيزي پيدا نکنه حالا از اول مرداد adsl نامحدود دارمميخوام از تمام کسايي که توي چند سال به من عکس و کليپ دادند بگم هرچي دادند را دوباره بدهند منم در عوض عکسي از سينه هام را ميفرستم و براي اينکه مطمئن بشيد مطلبي را که خواستيد روي سينه ام مينويسم فکر کنم اینجوری مطمئن میشید دخترم وقتی زسینه یا بدن دختر 18 سال را ببینید که پیغام شما را نوشته
این راهی است که فعلا امکان پذیر چون نمیخوام سکس کنم به کسی تلفنم را نمیدم و وب هم که معلومه چون میشه ضبط کرد نمیدم
هر کسی فقط میخواد با یک دختر از اینترنت اشنا بشه بیادئ من شما را ارضا میکنم شما من را
برام عکس داستان کلیپ و فیلم امل یا ادرس سایت هایی که میشه فیلم دانلود کرد را بدید
از اول مرداد با adsl میام 20 گیگ پاک کردم میخوام 1000 گیگ عکس و کلیپ و فیلم دانلود کنم کمک کنید باشه نام سایت ایرانی و ارجی که میشه فیلم کامل دانلود کرد یا فیلم هایی که اپلود کردید را برای من یا ای میل کنید یا همین جا قرار بدید ممنون
مهسا

میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
# : 18 Jul 2008 13:53

مهسا جونم بهم ايمل بزن تا بيشتر حال كنيم حتما ايمل بزني

# : 18 Jul 2008 13:56

مهسا جونم از اون عكسات بر منم بفرست

# : 18 Jul 2008 16:35

مهسا جون اگه خواستی من کمکت می کنم

# : 18 Jul 2008 23:55

ببنید گفتم چی می خوام و چی نمیخوام
پس بخونید و ای میل بزنید

میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
# : 19 Jul 2008 01:54

mahsa jon man dastan balad nistam faghat mikonam age hasti bia bokonim bashe?

30
# : 20 Jul 2008 01:52

salar
کمکم کن من چیزی از adsl نمیدونم از هیچ سایتی هم اشتراک ندارم
adsl 128 است
کمکم کن یاد بده
من فقط فیلم سکس خانوادگی و کارتونی دوست دارم

لینک این فیلم ها را لطفا ای میل کنید
فقط فیلم سکسی کامل بالای 100mb
از سکس خانوادگی یا کارتونی
فقط میل بزنید
mahsa17xx@yahoo.com

# : 20 Jul 2008 10:43

سلام عزیزم:(مهسا جونم)
من محسن38/39 شاید بتونم خدمتی انجام بدم خواهشن در صورت تمايل بهم پي ام بدين
mdj_haji@yahoo.com

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.