صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / آگهی دوستیابی / کی با من سکس میکنه و خاطرش را میذاره اویزون مهسا از تهران
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . >>
نویسنده پیام
# : 17 Jun 2008 14:16

مهسا خانم سلام، من مراحل 7 گانه سكس كه دوره اون رو تو اسپانيا ديدم برات مينويسم بخون و نيازي نيست با من در تماس باشي اگه سوال داشتي بپرس . فقط من بلد نيستم به آي دي شما بفرستم يا نحوه فرستادن به آي رو يادم بده ( لطفا) يا ايميل بزار

# : 17 Jun 2008 15:06

سلام جیگری
منم مثل خودت خیلی دوست دارم سکس کنم
سکس چت هم میکنم برات آف میزام رو آیدیت دوست داشتی درخدمتم امتحان کن ببین چیکار مینم
آیدینم
بای

2224590
# : 18 Jun 2008 12:42

عکس و کلیپ ناز از مردای سن بالا

تابستان شاید تهنا باشم با خواهرم خونه میخوام...................

برای ارسال عکس و تبادل عکس و کلیپ با هم
البته عکس های کمیاب که پیدا کردنشان سخته
و تبادل عکس خارج از اویزون و از طریق ای میل
mahsa17xx = id
mahsa17xx@yahoo.com
مهسا 18 سال از تهران نیاوران

میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
# : 18 Jun 2008 16:52

salam khobiin
age komak khasti in emailame
heheheha95@yahoo.com
montazeram mahsa jan

kian
# : 19 Jun 2008 14:11

salam. man ali hastam. kiram 15cm. 17salame. 180cm ghadame. sag hasharam. galiver_eflij@yahoo.com

# : 4 Jul 2008 12:24

سلام علي 26 پايه سكس با تاپ ترين روشهاي و ماساژوربعد سكس كه احساس زندگي ميده باور نداري امتحا كن تك پر ميشي....

may2000008@yahoo.com

# : 6 Jul 2008 03:24

منم سکس میخوام بیا مهسا[shahriyar4291@yahoo]]

shahriyar4291@yahoo.com
# : 9 Jul 2008 18:17

سلام من مهسا 18 سال از نیاوران هستم
هر اقایی ادعا داره بیاد عکس و کلیپ عوض کنم
فکر دوستی نباشید فقط عکس
mahsa17xx = id

من مهسا 18 سال از تهران
عاشق سکس دخترای جوان و مردان سن بالا هستم
هر کسی عکس داستان کلیپ داره برای من بفرسته
منم کلی دارم
بگم چون ترسو هستم اهله دوستی نیستم فقط چت و نت
mahsa17xx@yahoo.com
id=mahsa17xx
id=mahsa18xx

من مدتي نبودم راستش يک شب شنيدم بابا به مامان ميگفت اگر مهسا دختر خوبي باشه براش adsl ميخرم ميخواست کامپيوترم را بگرده برا همين حدود 20 گيگ از عکس داستان و کليپ هايي که توي 5 سال جمع کرده بودم را پاک کردم تا بابا چيزي پيدا نکنه حالا از اول مرداد adsl نامحدود دارمميخوام از تمام کسايي که توي چند سال به من عکس و کليپ دادند بگم هرچي دادند را دوباره بدهند منم در عوض عکسي از سينه هام را ميفرستم و براي اينکه مطمئن بشيد مطلبي را که خواستيد روي سينه ام مينويسم فکر کنم اینجوری مطمئن میشید دخترم وقتی زسینه یا بدن دختر 18 سال را ببینید که پیغام شما را نوشته
این راهی است که فعلا امکان پذیر چون نمیخوام سکس کنم به کسی تلفنم را نمیدم و وب هم که معلومه چون میشه ضبط کرد نمیدم
هر کسی فقط میخواد با یک دختر از اینترنت اشنا بشه بیادئ من شما را ارضا میکنم شما من را
برام عکس داستان کلیپ و فیلم امل یا ادرس سایت هایی که میشه فیلم دانلود کرد را بدید
از اول مرداد با adsl میام 20 گیگ پاک کردم میخوام 1000 گیگ عکس و کلیپ و فیلم دانلود کنم کمک کنید باشه
مهسا

میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
# : 12 Jul 2008 10:43

سلام مهسا من يك بچه شهرستانيم خوب هم بلدم سكس كنم ايدمو برات مينويسم باهت چت ميكنم
rza_43@yahoo .com

123456
# : 13 Jul 2008 02:14 | ویرایش بوسیله: shahla2007

MahsaJon17XX
سلام من بابک هستم هرچی عکس سکسی میخوای من دارم و داستانهای زیبای سکسی واست ایمیل میکنم تا با اونا خودتو ارضا کنی.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.