| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام دوستان سمیرا هستم - 27 ساله - از تهران - مهم نیست شوهر دارم یا نه فقط مهم اینکه من یک دوستی واقعی میخوام کسی که واقعا بتونه طرفشو تامین کنه از لحاظ روحی و جسمی - و اینکه هر جای ایران باشه این دوست فرق نداره میرم پسشش فقط باید مکان واقعا مطمان داشته باشه که مشکلی پیش نیاد و اینکه دستش تو جیبش باشه نه پسر بچه 15 16 ساله باشه که باباش پول تو جیبی بهش میده. هر کی شرایط رو داره تو یاهو با عکس و یا وبکم بیاد جلو آی دی من تو یاهو samira_boor@yahoo.com هستش .
169 قدم 72 وزنم سفید چشمانی روشن سمت غرب تهران هستم خونه اکیپی دارم (یعنی با دوستام شریکی) 27 ساله گرایش به سکس با آدم جذاب و با شخصیت ممنون دوستان اگر هم نظر بذارین چند عکس فقط از دست و پام میذارم البته اگه نظرات زیاد باشه ارزششو داره بذارم مثلا 100 تا نظر
فعلا بای
|
|
|
سمیرا جون من در خدمتم my id: ali_f_53
|
|
|
سلام سميرا جون من 33 سالمه من مي تونم دوست خوبي برات باشم اگه افتخار بدين البته منم تهران هستم حتما برات ايميل ميزنم لطفا تو هم ايميل بزن
pedrampedrami2 @yahoo.com
|
|
|
|
|
واست ايميل زدم جواب يادت نره اتفاقا من عاشق دختر سفيد و بورم معمولا اين جور آدمها...........
حالا باشه بعدا ميگم
|
|
|
salam samira jan mn dr khdmatam ,id shoma ra ad kerdam egeh veght kerdi dr khdmatam ba ax ve web com
|
|
|
samira_boor salam hatamn yadet nare jevab bedi ba in imil adres www.payam22@yahoo.no
|
|
|
Hi dear samira I'll be glad to Sex with you !! I'm 40 years old it my Id xyxxl79@yahoo.com
|
|
|
من هم میخوام.سمیرا جوووووووووووووووووووون
|
|
|
|
|
سميرا جون سلام عزيزم علي هستم از تهران متاهل هستم 34 سال دارم اگه دوست داشته باشي مي تونيم با هم باشيم اگه شما يكي راست گفته باشي منتظرت هستم توي يا هو مسنچر برام پيغام بزار به اميدديدار alih_2005t
|
|
|
سلام علی هستم,35 ساله از تهران,ایدیمو اد کن چت کنیم. alivaziri655
|