صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / آگهی دوستیابی / *** مهم *** قوانین این بخش
نویسنده پیام
# : 23 Aug 2005 17:59 | ویرایش بوسیله: admin

با توجه به نامه های زیادی که از کاربرای این فروم به دست ما رسیده مجبوریم بر خلاف میل مون یه سری قانون اینجا بزاریم. من انتظار داشتم بچه ها خودشون رعایت کنند و میدونم از این به بعد رعایت می کنند.
اکثر بچه ها این قوانین رو رعایت می کنند و این برای اون اقلیتیه که امیدوارم از این به بعد رعایت کنند تا با کمک هم قوی ترین فروم فارسی سکسی رو بسازیم.

و اما قوانین:
1- این بخش دوستیابی هست پس لطفا آگهی دوستیابی رو فقط اینجا بنویسید.
2- بعضی بچه ها اینجا به بقیه فحش میدن! برای اونا هم که میخوان دهن لقی کنند و یا فحش بدن یه بخش کل کل تو فروم درست می کنیم! میتونید برید اونجا و هر چقدر میخواید به هم فحش بدید! ولی تو باقی قسمتها فحش دادن ممنوعه!
3-بعضی از بچه ها به جای باز کردن یه تاپیک یهو 4 - 5 تا با هم باز میکنن! محتوای همش هم یکیه! من معنی این کار رو نمی فهمم! اگه میخواید اینجا جذاب باقی بمونه پس سعی کنید خرابش نکنید!
4- سعی کنید قبل از ایجاد یه تاپیک اول به بخش مربوط به موضوعتون برید! مثلا مشکلات سکسولوژی رو تو قسمت گفتگو آزاذ ننویسید!
5- از پستهای الکی پرهیز کنید! بعضیا اینجا رو چت روم اشتباه گرفتن! اینجا کسی نمیاد یه پست خالی بزنه و توش بنویسه سلام!!!!
6- شماره تلفن به هيچ وجهي نزاريد. در صورت مشاهده پست پاك ميشه...

در انتها از همه بچه ها به خاطر همکاریشون تشکر می کنم...
در ضمن اگه کسی خواست منو تو اداره این فروم کمک کنه بهم ایمیل بزنه و مشخصاتش رو بگه ...
قربون همه شما
شاد و خندون باشید
سیاوش - مدیر ایران سکس
www.avizoon.com

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.