| نویسنده |
پیام |
|
|
farid_De_satanus می تونم با شما صحبت کنم
|
|
|
من هم مهسا از مشهد یکی می خواهم واسه حال کردن البته سکس به من ایمیل کنید
|
|
|
سلام .من مهرداد هستم 24 ساله از شیراز.قد 175 وزن 70.فوق دیپلم و شغل آزاد مجرد دنبال کسی هستم که بتونم برای مدتی باهاش باشم.ممنون.jornad2007@yahoo.com
|
|
|
|
|
man farzin/34 sale/ sakene iran nistam/ vali har dose mah yebar miyam iran lotfan khanoom haye 20 ta 30 sale pm bedan sharayet baram ziyad mohem nis
|
|
|
دوستان عزیز سلام از اینکه به آی دی من پیام می دید ممنون اماچند نکته دیگه باید بگم. 1- این انجمن هیچگونه وجهی در قبال این کار دریافت نمی کند. 2- مشخصات شما باید کامل باشد تا در لیست انتظار قرار بگیرید. 3- اگر دیر نوبت به شما میرسد بدلیل این است که واقعا تعداد متقاضی بسیار زیاد است . 4- حتما نظر بدهید تا این قسمت در صفحه اول باقی بماند.
متشکرم دفعه بعد به معرفی هیئت رئیسه گروه می پردازیم
|
|
|
سلام من محمد هستم 35 ساله از تهران قد 178 وزن 75 لیسانس مکانیک سمت ونک هستم موهای مشکی اینم id من mohammadchorti@yahoo.com لطفا با من هم تماس بگیرید. پشیمون نمیشید
|
|
|
سلام من محمد31 ساله از همدان .ليسانس .كارمند .مجرد .قد178 وزن 79 ورزشكار و... جهت امر خير صيغه با خانمهاي سن كرده وحشري خوشگل و..... ايميلم vrmohamads@yahoo.com هست اگه مايل بوديد در خدمتم.
|
|
|
من ساسان 35 ساله از تهران قد 180 وزن 65 دنبال زنی 30 تا 40 ساله جهت صیغه و دوستی خوب هستم.gxth hdldg fckdn sasan13sasan@yahoo.com
|
|
|
|
|
man arash hastam az tehran 30salame va 190ghadame lisanse eghtesadam va ye sherkate computeri daram va niyaz be ye bive ya be ghole bacheha goftani miveh bara sighe va zendegi movaghat daram emailam ham hast arash_kamangir246@yahoo.com
|
|
|
دوستان عزیز بازم سلام یک نکته که ما فراموش کردیم بگیم و جزو اصلی ترین قوانین و شرایطه اینکهک سومین بند از قوانین عضویت: 1/3- هر یک از کسانی که می خواهند به عضویت گروه درایند و در لیست انتظار قرار بگیرند می بایست مجرد باشند. 2/3- مرد و زن فرقی نمی کند. مجرد بودن شرط اصلی است. 2/3- ملاک مجرد بود نداشتن همسر به عنوان عقد دائم است و کسانی که دارای همسر غیر دائم می باشند از این قاعده مستثنی هستند.
با تشکر مسئول انجمن
|