| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام میلاد هستم 35 ساله . مهندس الکترونیک . ساکن تهران . 178 cm . 68 kg. مجرد milad462000@yahoo.com
|
|
|
سلام حمید هستم 28 ساله از تهران hamida_alizade2002@yahoo.com
|
|
|
سلام من بردیا 26 سالمه از کرج . فوق لیسانس عمران از دانشگاه سمنان ؛ قد 182 سانتیمتر ؛ وزن 85 کیلو ؛ شکل بدن در حد نرمال ؛ مجرد هستم ؛ ایمیل من : (ahoora_prsn@yahoo.com)
|
|
|
|
|
سلام دوستان 1-به دليل حجم بالاي متقاضيان فقط نام كساني كه به طور كامل مشخصات آنان درج شده در ليست انتظار نوشته خواهد شد. و به هيچ وجه جهت دريافت مشخصات به كسي ايميل زده نمي شود. 2- قابل توجه است كه در امر صيغه مهريه براي زن لحاظ مي شود .بنا بر اين وجه مهريه توافقي بين زن و مرد خواهد بود . كساني كه داراي مكان مي باشند د ر اولويت هستند. 3- دوستان مطمئن باشيد نام شما در ليست انتظار درج خواهد شد. 4- جهت اطلاع تاكنون حدودا 1500 نفر در ليست انتظار بودند كه 550 نفر از آنان ازدواج موقت كرده اند. 5- آمار زنان مايل به ازدواح موقت بسيار پايين است كه اين امر سبب كندي روند كار مي شود.
|
|
|
hamed hastam 180 ghad 75kg 27sale maye dar 35santimetr.............kheyli kheyli bahal dar khetmatmate azizane sigheiy.....dar zemn sakene tehran shahrake gharb arghavane sharghi roberoye arikeye iranian/////////// pink_love_dabood@yahoo.com
|
|
|
سلام من مهدی 28 ساله قدم 1.89 وزنم 72 فوق دیپلم شغلم آزاد از تهران آماده صیغه هستم.
medi_moafagh@yahoo.com
|
|
|
سلام من ازقم 27سالمه قد178 وزن 75 مجرد دانشجوی حسابداری درصورت امکان سریعترجواب بده خداخیرت بده morgrsix@yahoo.com
|
|
|
دوستان عزیز سلام با عرض پوزش به دلیل کمبود وقت و جلوگیری از پراکندگی اطلاعات خواهشنا از این به بعد مشخصاتتون رو فقط در آی دی زیر اعلام کنید. paiizi_man
با تشكر
|
|
|
|
|
# : 16 Aug 2007 12:56 | ویرایش بوسیله: mohammad19165
سلام من محمد از تهران لیسانس حسابداری قد 175 وزن 65 مجرد دنبال کسی هستم که بتونم باهاش برای مدت طولانی باشم و از بودن با هم لذت ببریم darkman_love_7@yahoo.com
|
|
|
salam man ali hastam az tehran ba ghade 187vaze 80 kilo senne 20 sal.id&email=ali236ir@yahoo.com
|