| نویسنده |
پیام |
|
|
قبل توجه خانم ها و آقايوون بهترین راه برای ارضای قوه جنسی
میتونی اينجا ثبت نام كني برای صیغه بعد در نوبت تعيين شده حتما به شما اطلاع داده مي شود.
مشخصات كامل از قبيل : سن/قد/ وزن/تحصيلات/محل سكونت / وضعيت تاهل / آدرس ايميل و ... را حتما قيد كنيد.
yahoo id: paiizi_man
خانمها و آقايوني كه نمي خوان آديشون يا ايميلشون اينجا ديده بشه با اين اي دي مكاتبه كنند.
توجه: در بعضي شهر ها مكان مهيا شده و در صدد اين هستيم كه در تمامي شهر ها مكان مورد نياز را تامين كنيم.
کلیه قرارها و ملاقاتها بصورت کاملا محرمانه انجام می شود و حفظ آبرو و حیثیت افراد در اولویت قرار دارد.
|
|
|
راستی یادم رفت بگم من خودم از قم هستم کسانی هم که از قم ثبت نام کنن در اولویتن
|
|
|
سلام رمن محسن 25 ساله.قد م 175cm وزنم75 کیلو وتحصیلاتم در سطح مهندسی.ساکن تهران و مجرد هستم .به دنبال یک خانم محترم 28 تا 38 ساله جهت ازدواج موقت طولانی مدت هستم.خوشحال می شوم با من تماس بگیرید . mohsen666n@yahoo.com
|
|
|
|
|
salam man niaz fori be sighe daram kalookoh@yahoo.com
|
|
|
salam age raste bara manam ye mail bezanin sale 25 175 cm 70kg lisans mojarad tabriz
unlucky_rad@yahoo.com
|
|
|
سلام بنده منوچهر مرا هم برای امر خیر صیغه بپذیرید ساله36 - ق 177 - وزن 68 - لیسانسه - جنوب تهران که نزدیک خروجی به شهر قم است - مجردم و واحد مسکونی هم دارم- کارمند سن خانم برام فرقی نمیکنه فقط به جهت نیاز عاطفی - روحی و جنسی به صیغه با خانم مهربان و خوبی احتیاج دارم منتظر هستم با تشکر فراوان -
|
|
|
من هم می خوام رفاقتی با هم باشیم و تا حال سکس نداشتم mammad_reza1371@yahoo.com
|
|
|
پيام بده mina_mina9229@yahoo.com
|
|
|
|
|
منم پویا 23 ساله از تهران دانشجو قد 183 وزن 70 بدن ورزشکاری از جنوب شرق تهران مارم دریابید بی زحمت
|
|
|
آیدیم یادم رف. Pouya772002@yahoo.com
|