صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / آگهی دوستیابی / انجمن سكس تهران افتتاح شد
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 71 . 72 . >>
نویسنده پیام
# : 27 Feb 2007 06:06

این گروه واقعاً تشکیل شده و در حال حاضر داره عضو جدید میگیره. تا کنون هم هر کی آی داده یک میل که شامل قوانین گروه هست براش ارسال شده (اگه شما میل دریافت نکرده اید مجدداً پیغام بگذارید تا پانته آ سریعاً براتون میل بزنه و شما را اد کنه ). تاکید می کنم که اگه واجد شرایط عضویت نیستید یا اگه دوست دایری خودتونو غیر از اون که هستین جا بزنین، اعلام آمادگی عضویت در گروه نکنید چون مدیران گروه مشخصات شما را چک می کنن و با شما تماس می گیرن. ورود به این گروه برای همه آزاده از گی و لز گرفته تا افرادی که به سکس معمولی فکر می کنند چون ما برای همه برنامه های جالبی تهیه کردیم. هدف این گروه ایجاد یک کلوپ برای سکس هست تا همه جایی داشته باشند تا خودشونو تخلیه کنند و دیگه نیازی به بوق زدن در خیابون نداشته باشن

خواهش ما از شما اینه که اگر عضو میشید سعی کنید دوستان دختر و پسر خودتون رو هم به گروه دعوت کنید تا جمع ما هر چه زودتر به یک گروه بزرگ تبدیل بشه

# : 27 Feb 2007 08:02

RAMIZAMAN@yahoo.com

# : 27 Feb 2007 12:09

salam
man mayel be ozviat hastam
omidfree2000@yahoo.com

# : 27 Feb 2007 13:06

خيلي كارتوپيه!!!
هركاري هم كه ازدستم بربياد درخدمتم
mrz_78@yahoo.com

# : 27 Feb 2007 14:48

mahdi_1983@Yahoo.com

# : 27 Feb 2007 15:53

من مایلم عضو بشم.
ایدیه یاهو:
alivaziri655
ادرسه ایمیل:alivaziri655@yahoo.com

# : 27 Feb 2007 20:31

سلام..من سعيد هستم..عاشق سكس مخصوصا سكس گروهي id من: saeed_hot83

# : 27 Feb 2007 20:50

ashkan7895@yahoo.com
maielam

# : 2 Mar 2007 05:33

salam dobare
khobin bacheha
mamnon az enke payam dadin
mersi
khob man aval begam ke man khodam khone daram baraye marasem
vali age kasi betone jayi jor kone
delammikhad avalin marasem ro ghable eyd bezarim va to eyd ham be monasebate shoroe sale no dovomin barname ro bezarim

age kasi ham kare khososi baham dasht to yahoo pm bede
nini_kocholoye_mamani_2007

# : 2 Mar 2007 05:41

میبینم که خوب اوسکول شدین

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 71 . 72 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.