| نویسنده |
پیام |
|
|
novin.amir@yahoo.com montazeram
|
|
|
سلام علیرضا هستم ازتهران عاشق سکس باخانم های28سال به بالا درضمن من خودم 24سال دارم alireza_afshari2003
|
|
|
manam hard sex doost daram. yani vaghaan az sanandaj hishki nist?????? nikynaz_1818@yahoo.com
|
|
|
|
|
رضا 20 تهران خيلي خيلي عاشق سكس خشن هستم مخصوصا اگه تويش پر از فوش باشه كه ميميرم براش jinglberd@gmail.com
|
|
|
رضا 20 تهران خيلي خيلي عاشق سكس خشن هستم مخصوصا اگه تويش پر از فوش باشه كه ميميرم براش jinglberd@gmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
من يكي از طرفداران سكس خشن هستم خيلي دوست دارم سكس خشن داشته باشم من بعضي وقتها باسكس خشن خود ارضايي ميكنم عاشق زدن گيره به سينهام هستم اين قدر اين كار به من حال ميده كه از سكس واقعي بيشتر دوست دارم يا سر سينهام را ميكشم و ته آن را بانخ ميبندم كه خيلي حال ميده حتي سكس خشن اوقد به من حال ميده كه مجراي ادرار كيرم را سوراخ كردم كه يه حلقه به اون آويزون ميكنم و اونا ميكشم يا روبروي آينه به وسيله خط كش انقدر به باسنام ضربه ميزنم كه قشنگ قرمز بشه اين كار باعث ميشه كه بي اراده آبم بياد كه خوردن اون خيلي حال ميده boys.boy2000@yahoo.com
ali110
|
|
|
|
|
سکس خشن یه دنیای دیگس واییییییییییییییییییییی
|
|
|
سلام در خدمتم
|