| نویسنده |
پیام |
|
|
kodoom az khanooma mayel be sexe khashene?
|
|
|
احسان هستم27ساله مایلم با خانمی که تمایل به اسلیو بودن ومستر دارن بصورت آزاد و راحت ومودبانه صحبت کنم.چنانچه مایل به همکلامی هستید با این آیدی برام آف بزاریدmaster.man26@yahoo.com
|
|
|
salam ali tehran amgh_1361@yahoo.com
|
|
|
|
|
fuck me
ID ایم هک شده-این ID جدیدمه oral0anal069@yahoo.com
|
|
|
احسان هستم27ساله حدود6سالی هست که با این حس و تمایل در آدماو وجود خودم آشنا شدم.نگاهم به این تمایل نگاهی برپایه سکس نیست.تمایلی است که از يك غریزه درونی برخاسته و بایست بهش توجه بشه.نگاهم به تمایل بردگی و اربابی نگاهی غریزی و خارج از دایره سکس هست البته لذتهای خاص خودش رو هم داراست.نگاهم فقط لذت بردن از این حس نیست بلکه حالت ایده آل رو رسیدن به توانایی مدیریت این حس مي دونم .اگه مایلی که به تدریج بتونی این حستو مدیریت کنی با این آیدی برام آف بزار.master.man26@yahoo.com
|
|
|
سلام منم هستم ..سكس باشه هرجوري كه تو بخواي و به هرشكل!!!چتي.عملي .تلفني هم ميتونم آب كستو بيارم(تجربه تلفنيش رو داشتم موفق بوده)سياوش 18 مشهد koss_kon2006@yahoo.com
|
|
|
heliya LOOOOOOOOOOOOOL BIA OMID_513@ YAHOOOOOO
omid_46
|
|
|
salam man 28 sale az tehran donbale y ekhanomi migarda ke master bashe man dost daram eslav basham albate ham jens baz nistam dost daram ke khanom mano az aghab erza kone bababozorg777@yahoo.com
|
|
|
|
|
سلام من ساسان از بندر عباس هستم هر کی سکس وحشی میخواد بیاد پیش من LOVE_OLD_LE@YAHOO.COM
|
|
|
سلام خیلی دوست دارم تو سکس تحت تسلط یک زن باشم مخصوصا اگر سنش 28 به بالا باشه که می میرم براش!!!!!!!!!!shayanscorpion@yahoo.com
|