| نویسنده |
پیام |
|
|
با سلام خدمت شما چه شمایی که دوست دخترتون عاشقانه همیشه شما رو دوستتون داره چه شمایی که دوست دخترتون بعد از دوست شدن و سکس با شما می خواد سر به تنتون نباشه و زودتر بمیرید و دوست دخترتون به همه بگه آخ جون فلانی رو می شناختی؟ دوست پسر سابقم مرده خیلی خوشحالم
یا در آینده با دیدنتون روشو برگردونه وتو روتون به دوستش بگه این شاهرخه ها خیلی پست و ک.. کش و .... بود و با تنفر نگاتون کنه
چیزی که شما پسرهای ایرانی باید بدونید اینه که شما پسرای ایرانی البته بعضی از شما ها اصلا نمی دونید سکس چیه ؟ اصلا نمی دونید چه جوری سکس کنید ؟ و در اصل پسری که نتونه یه سکس چت خوب کنه سکس خوبیم نداره و پسریم که از سکسش و اون چیز درازه تو شلوارش تعریف می کنه سکس خوبی نداشته و قبلا دوست دختراش فرار کردن از دستش . یه دوست پسر خوب همیشه دوست دخترش دوست داره که با اون سکس کنه .
شما پسرای ایرانی گهگداری می گید دخترا تیغ زنن و پول پرستن . این درسته آخه بیشتر پسرای ایرانی جز پول چیزی ندارن که دختر دلشو به شما خوش کنه نه خوش اخلاقید ؟ و نه مهربون ؟ و رفتار سکسی مناسبی با دخترا ندارید. کمتر شما هم اصلا خودتونو
دختریم که پول پرست میشه اصولا عاشق پسرایی شده که عشقو نمی فهمه یا درک نمی کرده یا بهش تهمت بیجا زده و ... هر چند اگه اون پسریم که تهمت به دوست دختر زده و اینقدر امله که کار بد خودشو ( تجاوز )
نمی بینه آدم خوبی بوده ایمانشو حفظ می کرد و ازدواج میکرد نه اینکه دختر مردمو بازی بده و بعد تهمت بزنه . آدم خوب اول خودشو درست میکنه .
دخترا اصولا دوست دارن پسرا عملی اول ثابت کنن که طرفشونو دوست دارن بعد از دختر سکس می خوان .دروغگو نباشه و فقط در زمان دوستی با دوست دختر ش باشه و دوست دخترشو درک کنه و مرد باشه .
دخترا از پسرا بهترن چون اول دوست دارن طرفشونو دوست داشته باشن بعد که به اوج رسیدن سکس کنن اما پسرا دوست داشتن و دوست نداشتن سرشون نمیشه . دوست دختر وقتی دوست پسرش نباشه با یادش می تونه زندگی کنه اما دوست پسر خیلی بدتر از اونه که فکرشو کنید به گذشته خودتونو دوستاتون برگردید می بینید بعضی از شما پسرهای ایرانی چقدر بدید . یه جامعه شناس آمریکایی به ایران آمده و تحقیق کرده و گفته که درصد پسرهای ایرانی که دخترها ازشون شاکین از همه کشورها بیشتره این در حالیکه این پسرها در سنین بین 25- 30 بودند یعنی سنی که پسرهای کشورهای دیگه عاقل میشن پسرهای ما عقلشون پسرفت پیدا میکنه و دخترای ایرانی تحصیلکرده زیادی شوهر تحصیلکرده نمی کنند میدونید چرا ؟؟؟؟ چون دوست پسرهای تحصیلکردشون آدمهای خوبی نبودن . و بعضیام اصلا ازدواج نمی کنن
یه فیلم ساز ایرانی داره یه فیلم می سازه اون از بدی مردان ایرانی می خواد بگه و حتما برنده جایزه میشه بتی محمودیم از شوهرش فیلم ساخته بود . این فیلمساز گفته من می خوام از مردای ایرانی فیلم بسازم که زندگیشون فقط سکسه و هیچ ندارن جز یک چیز دراز .
من یه سوال دارم اگه کسی با خواهر شما اینطور رفتار کنه خوشتون می آد . نه فقط ناموس مردمو شما حق دارید با دروغ و ... بازی بدید کسی حق نگاه کردن به خواهر شما رو نداره اما شما اجازه دارید همه رو بکنید .
بگذریم از این حرفا که معمولا تو کله هیچ پسری نمیره و ورق پر کردنه .
همین بعد از ازدواجم صدق می کنه مردان خارج زنشون بعد از مرگ فراموش نمی کنن و با یادش زندگی میکنند اما مردای ایران با مردن و حتی با داشتن زن ........
مردان خارجی با دوست دخترشون که دوست دارن مسافرت و خوشی میرن و سکس می کنن . اما 3% پسرهای ایرانی فقط دوست دخترشو ن واسه کردن می خوان چقدر با فرهنگن و با شعورن این پسرها و حتی درک نمیکنن دختری دوستشون داشته
سکس مال خارجیاس چون فرهنگشو دارن اما پسرهای ما چی ؟ براشون فرق نداره با هر کسی ارضا میشن و غریزه حیوانیشون هیچوقت به تعالی نمی رسه .
دختر بعد از سکس فقط از اونی که سکس داشته نمی ترسه و دوستش داره و میخواد سکس داشته باشه . اگه طرف عاقل و با احساس باشه. اما پسرا نه با همه چیزو همه کسی دوست داشته و دوست نداشته ارضا می شن و اینا هستن که دوست دخترشون آخر یه کاری میکنه که طرف فکر میکنه نتونسته دخترو ارضا کنه این به خاطر رفتار طرف بوده نه به خاطر سکس و ارضا نکردن دختر . دختر حتی با یه بوس و خاطره خوب راضی میشن
و به آرامش میرسند البته اینم باید بدونید دخترا دوست ندارن حتی کسی که دوستش ندارن دستشونو بگیره یا اونا رو ببوسه . چه برسه به اینکه .... اما بعضی پسرهای ایرانی ...................
دوست عزیز وقتی شما یه پسر و مرد خوب هستید که دوست دختراتون ازتون راضی باشن و اگه در آینده شما رو ببینن خوشحال بشن وحتی خاطرات گذشته با شما بودن براشون شیرین باشه و این مرد بودن و پسر خوب بودن به دادن یه دختر به شما و خوردن اون چیزه دراز و تعداد کردن شما ربطی نداره .
سکس خواستن زمان می خواد علاقه می خواد .
روشنفکر و مرد بودن به سکس داشتن نیست به درست سکس داشتن
دیدن یه پسری که سکس خوب نداره بهتر از سکس داشتن با اونه
دوست پسر گهگداری باید بتونه یه تکیه گاه باشه برای دوست دخترش حتی بهتر از یه برادر و دوست دخترشو به زندگی علاقمند کنه .
narsis582002@yahoo.com
اين وبلاگ دوستم را بخوانيد مي فهميد چرا?http://taninampersianblog.com
|
|
|
سلام دمت گرم ممنون از مقالات نارسيس جان درست گفتي عزيزم
|
|
|
باحال مينويسي ممنون
بازم بنويس
تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
|
|
|
|
|
سلام....
دم از معرفت دختر و اخلاق دخترو عیب های پسرا گفتی ولی نگفتی چرا اینطوریه !!!!!!!!!
درست بعضی حرفات ولی : 1) وقتی پسری عاشق یه دختریه شب تا صبح دعا میکنه از دستش نده
2) وقتی پسری همچیشو میزاره به پای یه دختر تو اوج جونیشو اعصابشو فدای رفتار اون عزیزش میکنه....
3) وقتی پسری عاشقونه زندگیشو واسه عشقش میزاره تو خبابون میبینتش کتف یکی دیگرو گرفته....
4)وقتی میگه سکس نمیکنمو به کسی اچازه نمیدم دستش بهم بخوره ولی بعدآ میفهمی قبلآ زدنش زمین و عشقت اوپن فقط تورو اوس کزده بودهههههه....
5)وقتی با ادعا میکنه میخادت ولی یه 4 تا خیابون بالاترو پولدار تر باشه میره تو بغل اونو میرینه به هرچی عشقهههههههههه.....
6)وقتی انقدر راحت جاتو با یکی دیگه عوض میکنه که مخت سوت میکشه و میگی خدا این کیه دیگه خوردم کرد ولی نتونی کاری کونیو اگه زنگم بهش بزنی جوری میشوره میزارتت کنار که بسوزی....
7)وقتی دخترا بخدا دیگه خودشون جار میزنن خیلی پست و کثیف و نا زن شدن ....
8)وقتی تو مملکت ما جا افتاده وقتی دنبال دختر میفتی طبیعیه اول فوشت بده و بهت بی احترامی بشه تا بگی ممکنه وقتتو بگیرم بگه گم شو کثافت مزاحم نشو تازه ناز کنه رفیقم بشه التماس کنی خانوم سکس هم بکنه حال خم بکونه ولی منتم سرت باشه ؟ این درسته ؟
9) و در آخر یا روزی زنگ میزنه میگه دارم نامزد میکنم یا بابام همچیو فهمیده ادامه ندیم یا چمیدونم میخاماز الان ماله خودم باشم دیگه زنگ نزن ولم کن و ازین بهونها که چند وقت بعد خبرت کنن آمارش گهی شده تو فلان جا با فلانی ریختان رو هم و باید بسوزیو بمیری....
نه عزیز.......دخترا پستن نه همه.......پسرا بعضی هاشون سکسین ولی دلیل داشت گفتم ! در واقع ما پسرا تصمیم گرفتیم تا نخوردیم بزنیم یا شایدم نزنیم میگیم سکس میکنیم که گذاشت رفت ....نسوزیم ! به هر حال این شما ها هستید که تا اسم سکس میاد عصبی میشیدو مثل عقب افتاده ها ازش سر باز میزنیدو یک بی اخلاقی میدونید ! من نظرم اینه یه فیلم بسازن جامعه مارو به منایش بزاره که پسرای بد بخت واسه یه سکس په مکافاتی دارن که همش تقصیر بی جنبگی دختراست ! برید داستان همین سایت ( خر شانس ) رو بخونید میفهمین همه واسه پسر ایرانی سرو دست میشکنن......اما متاسفم که درست بشو نیستید خانوما !!!!!!!!
|
|
|
ممنون از آقاي دكتر مديرايتور پيغام دوستاي منو ( دوست اينترني ) منو پاك كردي برام آف گذاشته بودن پيغام دوستاي خودتو بذار باشه من كه اومدم چيزي از پيغام آنها نبود . بهر حال منظور بعضي از پسرهاست ممنون از تمامي دوستانم كه به اين سايت سر زدند . متشكرم همينطور از شما دوست عزيز آقاي دكتر موفق باشيد
|
|
|
# : 3 Oct 2005 00:54 | ویرایش بوسیله: K_K
نارسيس عزيز ممنونم كه بندهرو مورد لطف و تمسخور غرار داديد در مورد پستهاي دوستانتون موتاسفم اما به قسمت ارتباط با ادمين يه سري بزن و پست مدير سياوش رو بخون
K_K
|
|
|
من كه توضيح دادم. به دليل بروز مشكل تو ديتا بيس فروم تمامي پستهاي اون 3-4 روز پاك شد.
من متاسفم و معذرت مي خوام و اميدوارم تكرار نشه...
|
|
|
ممنون ادمين عزيز موفق باشي خسته نباشي كسيم شما رو تمسخر نكرد آقاي مديرايتور چرا اينقدر دل نازكي شما ؟
|
|
|
|
|
آقايون لطف كنند بگن چه جور دختري به عنوان دوست دختر خوبه ؟چه جور دختري به عنوان زن زندگي خوبه ؟ غرض شما از ازدواج به عنوان يك پسر ايراني چيه ؟ اگه راست بگين ممنون ميشم
|
|
|
# : 4 Oct 2005 17:08 | ویرایش بوسیله: admin
نارسيس جان
اين درست نيست بگيم فلان جور دختر يا پسر براي دوستي يا زندگي خوبه بقيه برن تو سطل آشغال!
هر كسي رو بهر كسي ساختند!
ممكنه يه نفر براي دوست شدن با شما خيلي مناسب باشه ولي براي دوست شدن با يه دختر ديگه نامناسب!
بستگي به روحيه منش رفتار تحصيلات خانواده محيط و .... چيز ديگه داره
يكي با يه شريك آروم خوشه يكي با يه شريك تيز و تند!
يكي دلش ميخواد شريكش احساساتي باشه يكي احساساتو ميريزه سطل آشغال!
نميشه يه صفت مطلق براي دوست خوب و يا شريك زندگي خوب بيان كرد.
ولي يه سري كردار ها رو ميشه مطلق فرض كرد
مثلا مهربوني (فكر نكنم كسي بدش بياد)
قابل اعتماد بود و اين جور چيزاي كلي...
|