صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
خواهر زن سكسي....
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
نویسنده
پیام
h_125_sex
اعضا
#
: 13 Jun 2006 10:25
از قدیم گفتن اگه زن کبابه خواهر زن نون زیر کبابه...
من که نه زن دارم نه خواهر زن ولی بعضی خواهر زنها رو تو فامیل میبینم که واقعا خوش به حال شوهر خواهراشون (البته اگه عرضه داشته باشن)
برای اینکه خواهر زن رو راضی کنید بهترین راهش از طریق همسرتونه وگرنه آبروریزی میشه و همه چی خراب میشه...
hage
اعضا
#
: 13 Jun 2006 13:29
خوشم مياد بازم بگو
dash_akol39@yahoo.com
Paria_19
اعضا
#
: 14 Jun 2006 22:04
خاك بر سرت خواهر خودت نزديك تره و در ضمن هميشه پيشته
sarvar
اعضا
#
: 23 Jun 2006 03:51
داشي اگر ممكنه يك حالي با امير بده خواهر زن تو بده امير بكنه خدارو خوشش مياد كوني تو ميخواي با خواهر زن تو سكس كني ميدوني چي كار كن
لا اقل زنو تو بده امير جون حال كنه
mohsen maroofi
اعضا
#
: 23 Jun 2006 13:47
baba TO DIGE KI HASTE
saeed_tehran
اعضا
#
: 27 Dec 2006 10:43
من مچ خواهر زنم رو گرفتم. و بهش گفتم به كسي نميگم به شرطي كه هر وقت هر چيزي خواستم بهم بده... شما باشيد ميكنيد؟ من هنوز نكردم...
atila17
اعضا
#
: 11 Jan 2007 20:54
من هم بازی
ravi_gham
مدیر
#
: 11 Jan 2007 21:12
Quoting: saeed_tehran
من مچ خواهر زنم رو گرفتم. و بهش گفتم به كسي نميگم به شرطي كه هر وقت هر چيزي خواستم بهم بده... شما باشيد ميكنيد؟ من هنوز نكردم.
اول از پشت بكن
اگه خدا سنگت نكرد ...برو سراغ جلو !
ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
zoj_real
اعضا
#
: 16 Jan 2007 21:51
سلام منم يه خواهرزنه فوقولاده سكسي دارم كه بعضي وقتها خيلي بهم حال ميده و خانومم قول داده كه واسم رديفش كنه البته بعده ازدواجش الان 18 سالشه كونه توپل سايز سينهاش 80 ميميرم براش
honeymen
اعضا
#
: 20 Jan 2007 14:24
سلام عزیزان
مم هم یک خواهرزن داره که با من خیلی کل کل میکنه و با هم خیلی درگیر هستیم .مثلا اون منو هی بیشکون میگیره من هم بیشکون می گرم و کلی به لگد و مشت نثار هم می کنیم .چند بار هم پای کامپیوتر پشت گوشم را مالیده ولی من نمیدونم چه جوری باهاش سکس کنم .
راهنمائیم کنید
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.