صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / لخت گشتن در خانه
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 70 . 71 . >>
نویسنده پیام
# : 7 Apr 2007 23:07

bivezan_mikham
خوب منم خجالت میکشم پیش عموم لخت باشم فکر نکنم کسی هم این طوری باشه. من با دوستای خیلی صمیمیم یا پیش دختر خالم اونم گفتم چه شکلی.

# : 7 Apr 2007 23:19

oh oh inja hame lokhtian

# : 8 Apr 2007 00:27

marjan_61_24
به صفحات اول نگاه کن خانمها را پیدا می کنی

# : 8 Apr 2007 02:37

Quoting: marjan_61_24
من با دوستای خیلی صمیمیم یا پیش دختر خالم اونم گفتم چه شکلی.

marjan_61_24
اخه من حتی پیش دوستامم خجالت میکشم

روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
# : 8 Apr 2007 23:30

bivezan_mikham
اوه اوه چه خجالتی

# : 9 Apr 2007 04:07 | ویرایش بوسیله: maloose

من وقتی لختم خیلی احساس رهایی و آرامش و قدرت و بازهم آرامش دارم.حس اینکه خودم هستم و خودم تمام وجودم رو میگیره.قبل از اینکه برم حمام به همین بهونه تو خونه لخت می گردم و هی همه غر میزنن تکلیفتو روشن کن یا برو یا بیا.خیلی دوست دارم لخت بخوابم ولی می ترسم مثلا یه شب دزد بیاد خونمون شیطونیش گل کنه یا مثلا یه موجود فضایی بیادیه مرتبه حسابمو برسه.
یه بارم لخت خوابیدم صبح زود بابا برام دارو اورده بود بخورم دیدم تعجبناک شده سرش پایینه بعدش دوزاریم افتاد که اااا من لختم .سه چهار بار بعدش به علت استفاده از کرم ضد حساسیت باید لخت میخوابیدم که اونم مورد مشابه داشت خیلی نچسبید.به طور کلی اگه بقیه(آشناها) خجالت نکشن خیلی میچسبه که لخت باشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

# : 9 Apr 2007 04:08

Quoting: hal
اوه اوه چه خجالتی

hal
خوب ما اینیم دیگه

روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
# : 9 Apr 2007 04:45

سلام
من اصلاَ نمیتونم تصور کنم که تو خونه لباس تنم باشه! همه دوست دخترام اولین باری که اومدن خونه یه جورایی کپ کردن! فکرشو بکن میری خونه ی طرف در میزنی چیزیو که بعد از یه ساعت انتظار میکشیدی دم در میبینی!!!

# : 9 Apr 2007 05:01

Quoting: marjan_61_24
خیلی دوست دارم دوستام منو لخت ببینن

منم دوس دارم شما رو لخت ببینم, چه برسه به دوستات

# : 13 Apr 2007 15:09

اصلا لخت بودن یه احساس خوبی به ادم میده

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 70 . 71 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.