| نویسنده |
پیام |
|
|
bivezan_mikham
خوب منم خجالت میکشم پیش عموم لخت باشم فکر نکنم کسی هم این طوری باشه. من با دوستای خیلی صمیمیم یا پیش دختر خالم اونم گفتم چه شکلی.
|
|
|
oh oh inja hame lokhtian
|
|
|
marjan_61_24
به صفحات اول نگاه کن خانمها را پیدا می کنی
|
|
|
|
|
Quoting: marjan_61_24 من با دوستای خیلی صمیمیم یا پیش دختر خالم اونم گفتم چه شکلی.
marjan_61_24
اخه من حتی پیش دوستامم خجالت میکشم
روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
|
|
|
bivezan_mikham
اوه اوه چه خجالتی
|
|
|
# : 9 Apr 2007 04:07 | ویرایش بوسیله: maloose
من وقتی لختم خیلی احساس رهایی و آرامش و قدرت و بازهم آرامش دارم.حس اینکه خودم هستم و خودم تمام وجودم رو میگیره.قبل از اینکه برم حمام به همین بهونه تو خونه لخت می گردم و هی همه غر میزنن تکلیفتو روشن کن یا برو یا بیا.خیلی دوست دارم لخت بخوابم ولی می ترسم مثلا یه شب دزد بیاد خونمون شیطونیش گل کنه یا مثلا یه موجود فضایی بیادیه مرتبه حسابمو برسه.
یه بارم لخت خوابیدم صبح زود بابا برام دارو اورده بود بخورم دیدم تعجبناک شده سرش پایینه بعدش دوزاریم افتاد که اااا من لختم .سه چهار بار بعدش به علت استفاده از کرم ضد حساسیت باید لخت میخوابیدم که اونم مورد مشابه داشت خیلی نچسبید.به طور کلی اگه بقیه(آشناها) خجالت نکشن خیلی میچسبه که لخت باشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
|
|
|
Quoting: hal اوه اوه چه خجالتی
hal
خوب ما اینیم دیگه
روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
|
|
|
سلام
من اصلاَ نمیتونم تصور کنم که تو خونه لباس تنم باشه! همه دوست دخترام اولین باری که اومدن خونه یه جورایی کپ کردن! فکرشو بکن میری خونه ی طرف در میزنی چیزیو که بعد از یه ساعت انتظار میکشیدی دم در میبینی!!!
|
|
|
|
|
Quoting: marjan_61_24 خیلی دوست دارم دوستام منو لخت ببینن
منم دوس دارم شما رو لخت ببینم, چه برسه به دوستات
|
|
|
اصلا لخت بودن یه احساس خوبی به ادم میده
|