صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / لخت گشتن در خانه
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 70 . 71 . >>
نویسنده پیام
# : 14 Aug 2008 21:53

marjan_61_24

تا حالا شده جلوی پسرها هم بدون ترس لخت بگردی؟
اگه هم یهو مسئله ای بینتون پیش بیاد فقط به خاطر تمایل تو باشه؟ نه زور پسرا؟

Arash
# : 14 Aug 2008 22:40

یه سوال: (بدون هیچ قصد و غرض) - فقط یه سوال:

خانوم خانوما تا حالا شده جلو پسرا هم لخت باشی؟
بدون اینکه ازشون بترسی؟
تا موقعی که تو نخوای اتفاقی نیفته.
هر جای کارم که بگی بسه همونجا تموم بشه؟

این سوالو میپرسم تا ببینم این مدل لذت رو هم چشیدی؟

Arash
# : 14 Aug 2008 23:12 | ویرایش بوسیله: Arash_1385

Arash
# : 14 Aug 2008 23:28

marjan_61_24
بابا آخرش سکس کردی یا نه
تو که همش لختی
چه فایده؟

# : 15 Aug 2008 09:22

Arash_1385

به نظر من یکی از دلایلی که دخترا کم به این سایت می آیند طرز صحبت کردن بقیه است ( با کلاس صحبت نمی کنند) به عنوان مثال خود من(که پسر هستم) خوشم نمیاد کسی منو داش صدا کنه . وای به حال دخترا

# : 15 Aug 2008 19:23

چرا؟ دیدن و عمل کردن و نشون دادن هیچ ایرادی نداره ولی یه کلمه حرف زدن اینهمه جنجال به پا میکنه؟

Arash
# : 15 Aug 2008 23:43

Arash_1385

اینو من خودم در سایتهای دیگر تجربه کردم . سایتهایی که اجازه استفاده از کلمات رکیک را نمیدهند دختر توشون فراوونه

# : 16 Aug 2008 15:46

خب حالا بذار یکی دوتا چیزو بهت بگم.
احتمالاَ اون سایتها یا سکسی نیستند و یا تو سطح و کلاس آویزون فعالیت نمیکنند.
اینجا قراره یه سایت سکسی باشه که در اون دختر و پسر بتونن حرفها و خاطراتشون رو راحت تعریف کنن.
چیزی که قبلاَ هم تو تاپیکت مطرح کردم این بود که ما از بچگی با دخترا بزرگ شدیم. همونطوری که تو جمعهای خودمونی پسرونه هر چیزی رو میگفتیم جلوی دخترها هم سانسورش نمیکردیم و برعکس همینطور دخترا.
اصولاَ تو جوامعی که رابطه دختر و پسر یا زن و مرد خیلی نزدیک میشه این اتفاق میفته. مگه ندیدی اونور آب کلمۀ Fuck نقل و نبات دختر و پسره؟
حتی الآن هم من با دخترای دور و بر (فامیل, دوست, همسایه و...) که باهامون رفت و آمد دارن همین برخورد رو دارم. البته اولش یه خورده جا میخورن ولی بعد که احساس امنیت میکنن خودشون رو ول میکنن و حسابی راحت میشن. چون مطمئن باش اونا هم از این خودسانسوری گفتار معذبن و میخوان حرفشون رو راحت بزنن.
چند ماه پیش برای یکی از خواهرزنام که از همه کوچیکتره و الآن دوساله ازدواج کرده, بخاطر مشکلات بوجود آمده با شوهرش, قهر کرده بود و اومده بود خونه ما. باهاش یه خورده صحبت کردم و بعد از یه اشاره به زنم, اون رو آوردم تو اتاقم. خیلی راحت ازش راجع به نحوه حال کردن با شوهرش پرسیدم و اون هم (که مثل بقیه با من راحته) سیر تا پیاز مشکلش رو بهم گفت. چیزایی رو که ازم خواست حتی به خواهرش هم نگم! (البته بهش گفتم که رازی بین من و زنم نیست و مطمئن باش که فردا همه چیز رو میفهمه)
بعد یه خورده براش حرف زدم و از کارایی که یه زن میتونه انجام بده تا از نظر جنسی شوهرش رو قشنگ راه بندازه تا بیخود سر هیچ و پوچ بهش گیر نده براش گفتم. دست آخرم تا ساعت 4 صبح براش انواع فیلم سوپر گذاشتم و راهکارهای مختلف رو بهش نشون دادم. جالب اینه که بدونین اون شب زنم تو اتاق بچه خوابید و جز برای شام صدامون نکرد.

تو این چندماهه که دعواشون نشده. حالا تا بعد.

من که از بیخ تکلیفم معلومه و رهگذرم. ولی اگه میخواین یه سایت یا یه تاپیک داشته باشین که در عین سرگرمی, هم آموزنده باشه و هم باعث ایجاد رابطه نزدیک (از نوع بدون سانسور) بین دخترا و پسرا بشه باید از عکس العملهای تند نسبت به کسی که حرفشو سانسور نمیکنه و هر چی تو دلشه میگه خودداری کنین. چون اینجوری همون دخترهایی که میگی, از ترس اینکه نکنه یکی بهشون گیر بده یا مسخرش کنن دیگه حرف دلش رو نمیزنه.
به نظر من بهترین راهکار مقابله با کسی که حرف مورد پسندت رو نمیزنه اینه که اصلاَ جوابش رو ندی و بذاری تا اجتماع (یا مثلاَ در اینجا: هر کسی که به این تاپیک سر میزنه) در موردش قضاوت کنه و ببینی که حرفش مقبولیت عامه داشته یا نه؟
تعداد دخترها سر کلاسهای دانشگاه هم بیشتر از اون سایتهایی هست که میگی ولی نوع ارتباط و موضوع بحث و اصلاَ فلسفه وجودی این سایت یه چیز دیگه اس.

خب حالا میرسیم به اینکه کی از چی بدش میاد.
گفتی که از کلمه (داش) بدت میاد خب این رو باید بتونی تحمل کنی چون ممکنه این کلمه تکیه کلام بعضی ها باشه که سودشون از ضررشون (گفتن کلمه داش) برای بقیه یا خودت بیشتر باشه. شایدم نه.
خب هر کسی از یه چیزی بدش میاد. مثلا به یکی میگی آقا. میگه آقا امام علیه! به یکی میگی حاجی. میگه حاجی تو مکه اس. به یکی میگی داداش. میگه کی پدر من مادرتو گاییده که با هم داداش شدیم. به یکی میگی عزیز. میگه مگه من زنتم و....
خب حالا با این وصف میگی چه باید کرد.

حرف آخر
اون روز جات خالی یه دو سه تا پیک اضافی زدم و اومدم چند صفحه آخر تاپیکت رو از اول خوندم. خیلی شاکی شدم . چون واقعاَ بغیر از مرجان دختر دیگه ای نمیاد درست و حسابی حرف بزنه. تازه دیدی که از اون هم خواستم بگه که جلوی پسرها (حالا هر کی که باشه) هم لخت شده؟ جوری که احساس امنیت داشته باشه؟ چون این خیلی مهمه. امنیت در زمان لخت شدن. امنیت در زمان حرف زدن یا رقصیدن یا حتی در کنار هم خوابیدن. این مهمتر از کلاسه!

زنها که خطری برای هم ندارن. تو حموم عمومی همه جلوی هم کون برهنه ان.

پاورقی: اگه بودن من یا چیزایی که تعریف میکنم باعث ناراحتیت میشه یه کلام بگی کافیه ها.

یه شوخی: اگه صحبت کلاس میکنی, اول یه نگاهی به آواتارت بنداز! بدبختا دخترا تا بیان تو تاپیک و اونو ببینن که تا صبح از کون درد خوابشون نمیبره!!

Arash
# : 16 Aug 2008 16:52

ba hale

# : 16 Aug 2008 23:35

Quoting: Arash_1385
تا حالا شده جلوی پسرها هم بدون ترس لخت بگردی؟
اگه هم یهو مسئله ای بینتون پیش بیاد فقط به خاطر تمایل تو باشه؟ نه زور پسرا؟

نه نشده ولی پسر حدود 5-6 ساله چرا

یه سوال: (بدون هیچ قصد و غرض) - فقط یه سوال:

خانوم خانوما تا حالا شده جلو پسرا هم لخت باشی؟
بدون اینکه ازشون بترسی؟
تا موقعی که تو نخوای اتفاقی نیفته.
هر جای کارم که بگی بسه همونجا تموم بشه؟

این سوالو میپرسم تا ببینم این مدل لذت رو هم چشیدی؟

نه جواب دادم

Quoting: shahin_terrorist
24
بابا آخرش سکس کردی یا نه
تو که همش لختی
چه فایده؟

یه مورد هم که دیگه نمیخوام مطلب بدم نحوه صحب این فرد
اینجا انجمن سکس نیست
اگه از این موراد باشه دیگه آدم دلش نمیخواد بیاد این انجمن

احتمالاَ اون سایتها یا سکسی نیستند و یا تو سطح و کلاس آویزون فعالیت نمیکنند.
اینجا قراره یه سایت سکسی باشه که در اون دختر و پسر بتونن حرفها و خاطراتشون رو راحت تعریف کنن.

سایت سکسی هست ولی انجمن مربوط به سکس نیست.

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 70 . 71 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.