صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / لخت گشتن در خانه
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 68 . 69 . >>
نویسنده پیام
# : 28 Jul 2006 08:55

با عرض معذرت از ادمین فیلتر شکنی که من استفاده می کردم باعث شد یک پست 3 بار دیگر تکرار شود . هر کاری کردم نشد آن سه تای اضافی را پاک کنم . از شما خواهش می کنم آن سه تا پست تکراری را پاک کنید

# : 4 Aug 2006 15:50

بابا شما ها چندوقته اين كاره ايد من از بچگي هروقت خونمون خالي ميشه با خواهرم لخت مي شيم يا به دوستم زنگ مي زنم تا با هم تو لخت باشيم بعد ......

# : 4 Aug 2006 19:48

منم شبها لخت مي خوابم و لذت مي برم مخصوصا اگر دوست دخترم باهام باشه

# : 6 Aug 2006 19:54

selamo aley kon
hishki nemitoone mesle man lokht doost dashte bashe
donbal bazi ham bokonim
mage na bache ha

# : 8 Aug 2006 15:23

ebijonsex
بیشتر تعریف کن وقتی با خواهرت لخت میشی بعدش چی کار می کنی؟ آیا از دیدن اعضای بدن همدیگر لذت می برید ؟

reza202004
ایول

# : 8 Aug 2006 15:25

Quoting: farshad3
آیا از دیدن اعضای بدن همدیگر لذت می برید

چه سوالي؟؟؟؟نكته ظريفي در اين سوال نهفتس.هر كي گفت چيه

این ما نیستیم که عمرمون رو تلف می کنیم بلکه این عمره که ما رو تلف می کنه.مواظب باشید بیهوده تلف نشوید.
# : 12 Aug 2006 02:05

Hitman
چه سوالي؟؟؟؟نكته ظريفي در اين سوال نهفتس.هر كي گفت چيه
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
بله-به مطلب خوبی اشاره کردی.
فرشاد3آخرسوالش علامت سوال گذاشته
اماتوموقع نقل قول این کارونکردی.
اگه بازم سوالی ذهنت رومشغول کرده بگو
من حلال مشکلاتتم.

# : 14 Aug 2006 18:10

من دوست دارم ديگران پيشم لخت باشن

# : 25 Aug 2006 16:25

سلام اقا ما با لخت گشتن تو خونه مشکل داریم نمیزارن چیکار کنیم منم میخوام کیرم هوا بخوره

# : 15 Sep 2006 04:30

من وقتي خونه مجردي داشتم بيشتر اوغات لخت ميگشتم.
يه دوست دختري هم داشتم يه بار بهش گفتم ميتوني يه بار وقتي تو خونه خودتون تنهايي لخت بگردي؟ يه كم از حرف من جا خورد ولي بعدا كه اينكارو كرد گفت اولش خيلي سخت بود و در عين حال جالب و هيجان انگيز ولي بعدا راحت شده بود و ديگه غير عادي نبود براش.
واقعيت اينه كه خيلي از دخترا نميتونن تو خونشون حتا وقتي تنهاي تنها هستن لخت بگردن و اينكار براشون يه كم سخته !

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 68 . 69 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.