| نویسنده |
پیام |
|
|
با عرض معذرت از ادمین فیلتر شکنی که من استفاده می کردم باعث شد یک پست 3 بار دیگر تکرار شود . هر کاری کردم نشد آن سه تای اضافی را پاک کنم . از شما خواهش می کنم آن سه تا پست تکراری را پاک کنید
|
|
|
بابا شما ها چندوقته اين كاره ايد من از بچگي هروقت خونمون خالي ميشه با خواهرم لخت مي شيم يا به دوستم زنگ مي زنم تا با هم تو لخت باشيم بعد ......
|
|
|
منم شبها لخت مي خوابم و لذت مي برم مخصوصا اگر دوست دخترم باهام باشه
|
|
|
|
|
selamo aley kon
hishki nemitoone mesle man lokht doost dashte bashe
donbal bazi ham bokonim
mage na bache ha
|
|
|
ebijonsex
بیشتر تعریف کن وقتی با خواهرت لخت میشی بعدش چی کار می کنی؟ آیا از دیدن اعضای بدن همدیگر لذت می برید ؟
reza202004
ایول
|
|
|
Quoting: farshad3 آیا از دیدن اعضای بدن همدیگر لذت می برید
چه سوالي؟؟؟؟نكته ظريفي در اين سوال نهفتس.هر كي گفت چيه
این ما نیستیم که عمرمون رو تلف می کنیم بلکه این عمره که ما رو تلف می کنه.مواظب باشید بیهوده تلف نشوید.
|
|
|
Hitman
چه سوالي؟؟؟؟نكته ظريفي در اين سوال نهفتس.هر كي گفت چيه
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
بله-به مطلب خوبی اشاره کردی.
فرشاد3آخرسوالش علامت سوال گذاشته
اماتوموقع نقل قول این کارونکردی.
اگه بازم سوالی ذهنت رومشغول کرده بگو
من حلال مشکلاتتم.

|
|
|
من دوست دارم ديگران پيشم لخت باشن
|
|
|
|
|
سلام اقا ما با لخت گشتن تو خونه مشکل داریم نمیزارن چیکار کنیم منم میخوام کیرم هوا بخوره
|
|
|
من وقتي خونه مجردي داشتم بيشتر اوغات لخت ميگشتم.
يه دوست دختري هم داشتم يه بار بهش گفتم ميتوني يه بار وقتي تو خونه خودتون تنهايي لخت بگردي؟ يه كم از حرف من جا خورد ولي بعدا كه اينكارو كرد گفت اولش خيلي سخت بود و در عين حال جالب و هيجان انگيز ولي بعدا راحت شده بود و ديگه غير عادي نبود براش.
واقعيت اينه كه خيلي از دخترا نميتونن تو خونشون حتا وقتي تنهاي تنها هستن لخت بگردن و اينكار براشون يه كم سخته !
|