صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / در مورد رابطه با دختر هاي عقد كرده يا به عبارت ديگه شوهر دار صادقانه و بدون فحش دادن نظر بدين .
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
نویسنده پیام
# : 20 Aug 2006 09:34

سلامی دوباره ؛ چیزی که یادم رفت بگم این است که دوست نازنین ، من با اینکه آدم غیر متعصبی هستم نسبت به سکس با خانومهای شوهر دار و احیاناً نامزد ولی در خصوص دختر نامزد باید بگویم که به هیچ وجه و به هیچ قیمتی حاضر نمیشم دختر نامزدی را که باکره است باهاش سکس کنم و لی اگر باکره نباشد مانند زن شوهر دار خواهد بود برایم در غیر اینصورت نه هرگز چون در جامعه ایران باکره بودن دختر بهر حال ارزش تلقی میشه من به خودم هرگز اجازه نمی دم که دختری را از باکرگی بندازم و این کار را بنوعی برای خودم گناه بزرگی می دونم البته بین خودم و خدایی که من اعتقاد دارم نه اسلام ، پس این مورد را هرگز فراموش نکن و با خانومهای شوهر دار زیبا و دلبر نیازی به این دل و اون دل کردن نیست مهم این است که هر دو طرف لذت ببرند و بهتر آن است که پولی هم رد و بدل نشود یادت نره .. شاد و خرم باشی

# : 29 Jul 2007 15:51 | ویرایش بوسیله: MehrdadMard

من يك مورد پيش اومد كه به خاطر شغلم با يه خانم شوهر دار كه بايد كاري براشون انجام ميدادم تنها ميشدم و شوهرش به من اطمينان كرده بود كه به خونه شون برم . اون يه روز مستخدمشون رو دك كرد و شروع كرد به نوازش من ولي من در عين حاليكه كاملا تحريك و شق بودم به خاطر عذاب وجدان نتونستم ادامه بدم.
خانمه خيلي از دستم عصباني شد و حتي ممكنه بعضي ها اين رو به بي عرضگي يك مرد نسبت بدن ولي من اگر باز هم چنين موردي پيش بياد تمام سعيمو ميكنم كه همينكارو بكنم و الان هم اصلا پشيمون نيستم.
البته من دوست بيوه داشتم كه براي هم ميميرديم و اگر يه روز صداي همو نميشنيديم ديوونه ميشديم ولي به نظر من بين اين دو خيلي فرق هست.

# : 30 Jul 2007 19:37

اصلا با کسی که به این اعمال کثیف عادت کرده ازدواج حرام است
ازدواج نمیکند مگر زن زناکار با مرد زناکار
دوستان اخلاقیات تنها راه نجات همه ما هست پس راه درست را پیش بگیرید

# : 31 Jul 2007 11:11

خدا حفظت کنه ملا...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 4 Aug 2007 18:20

تکبیر....

# : 24 Aug 2007 18:14

salam, ghesmat bozorgeh in masale be in rabt dareh ke pesarah va dokhtar dar jameh iran be khatere ghavnieneh maskhare va aghab oftadehi ke vojod dareh nemeytonad dar dorane javonie yek rabeteh salm va shayad agar ham dost dashteh bashand ba sex dashteh bashand dar vagheh ravabet beyneshon agar ham bevojod biyad hamesh penhaie va ghayemakiey ya famielie anjam meysheh va sex ham ke baham anjam meydand ya lapai hastesh ya az aghab va beghole irania kos male shabeh zafafe inha hamesh baeseh bevojod omadane ehteyjate manavie va rohiey meyshe badesh ke khanom aghd ya ezdevaj kard dieh jolo bazeh va kamey az in moshkelat hal meysheh az terafeh diegeh khob zanham dost dare mesle mardha chandin mardo emtehan kone va tajrobeh khodesho kasb kone chizie ke ar jameh iran besorateh salm vojod nadareh. yek dalieyle diegeh sham hamontor ke khodet gofti ezdevajhaye ba zor va bedone eshgheh ke az terafeh khanevadeh anjam meysheh ke dar iran moteasefaneh chon pesar va dokhtar zeyad mostaghel nistand va jiereh khare khanevadeh hastand bayad be harfe pedar madar ghaneh bashand va harchi ona khastand anjam bedand,

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.