صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / چطوري ميتونيم به دوست دخترمون بگيم كه ميخوايم باهاش حال كنيم ؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 15 Jun 2007 12:42

حالا من هم یه پیشنهادی دارم:
پیشنهاد من اینه که دخترا معمولا تو این جور مسایل یا خیلی سریع چراغ مثبت نشون میدن یا یه برخورد شدید میکنن !
اینو جدی میگم
البته در اکثر موارد میتونم بگم که خیلی راحت ارتباط لازم رو بر قرار میکنن و وارد عمل میشن...
ضمنا این حرفی که میزنم دلیل بر این نیست که بگم دختر خانوما ساده هستن یا خیلی راحت اعتماد میکنن...
بلکه منظورم اینه که اگر با شخصی که رابطه دوستی برقرار کردید بتونید صمیمی باشید خیلی راحت و حتی بدون گفتن دیالوگ های خاصی باهاش رابطه جنسی رو هم برقرار کنید...
ولی اینکه بدون مقدمه هم شروع کنید یه جورایی ریسک هست و بهتره با استفاده از عکس یا نمیدونم فیلم طرف رو به شهوت بکشونید...
اینجوری حتی ممکنه طرف خودش شروع به کار کنه...
اینم بدونید که مردها اندازه ی شهوتشون ثابته و در هر لحظه هم میتونن اون شهوت رو بهش برسن ولی دخترا شاید اول به راحتی به این شهوت نرسن ولی وقتی هم که برسن بسیار شدید تر از مردا نمود پیدا میکنه...
البته اگه با دوست دخترتون تو خونه خالی قرار بزارید و بیاد دیگه بدون هیچ مشکلی و با اولیه ترین حرکات میشه سکس رو آغاز کرد...

# : 16 Jun 2007 00:52

mamsex بلاخره موفق شدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

♥ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ◊◊ من اون ماهو دادم به تو یادگاری ♥ . ◄خدایا سپاس...►
# : 17 Jun 2007 19:22

h_125_sex جون
پیشنهادای قشنگی بود
جای بسی تامل دارد...
البته امشب به این پیشنهادات فکر خواهم کرد

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 20 Dec 2007 01:54

موافقم مشنگم

در میان سیاهی سایه خود مرا بجویید شاید من سایه شما باشم
# : 21 Dec 2007 21:49

برو تو مخش هر کسی رو بخوای میکنی قول میدم

# : 8 Jan 2008 10:50 | ویرایش بوسیله: SACRIFICE

Quoting: mamsex
آقا بگين من بد جوري تو كف حال كردن با دوست دخترم هستم ولي نميدونم چطوري اينو بهش بگم راهنمايي . سريع !

واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
# : 8 Jan 2008 10:51

Quoting: mamsex
آقا بگين من بد جوري تو كف حال كردن با دوست دخترم هستم ولي نميدونم چطوري اينو بهش بگم راهنمايي . سريع !

بابا کاری نداره که
بهش بگو من راضی اونم بگه راضی کونه لق ناراضی

واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
# : 10 Jan 2008 19:07

ببین هر کاری می کنی گولش نزن

بعد احتیاج نیست به زبون بیاری

کم کم خودش میاد فقط صبر داشته باش

اول با انگشتت با کیفش بازی کن بعد دستت و بزار پشت صندلیش عکس های تریپ لاو موبایل و بهش نشون بده

سعی کن اعتمادش جلب شه که سرش و بزاره رو سینت

بعدش کم کم خودش میاد

فقط عجله نکن

تو که به سالی ساختی به ماهی هم بساز

اگر موفق شدی خبرش و بده

# : 8 Jul 2008 05:28

ميگي كير دوست داري اگر گفت اره بده دستش اگر گفت نه بگنش كونت چون كه كير خوردي خيلي راهنمايي خوبي كردم خلاصه مفيد

123456
# : 17 Jul 2008 03:54

بیارش پیش دکتر دوتایی با هم میکنیمش.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.