| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: raminsex داخل اتاقها چطور لباس مي پوشيد بگيد ديگه سخته ؟؟ چه سوال فیلسوفانه ای خوب میخواستی چه جوری بگردن ؟ با کت و شلوار؟
|
|
|
man faghat ba ye shalvarak zemestoona 1 rekabiam mipooshidam
|
|
|
albate khoone dashtam too khabgah naboodam
|
|
|
|
|
من گه اگه یه بسر خشگل جلوم لخت بگرده سریع راست میکنم معمولا دخترها راحت تر هستن چون چیزی واسه راست کردن ندارن
تنهایی چه زیباست ولی تنها زیستن غیرممکن
|
|
|
ولی همیشه با شرت باچه دار میگشتم اخه اگه شرت باچه کوتاه می بوشیدم کیرم از گوشش بیرون میزد
تنهایی چه زیباست ولی تنها زیستن غیرممکن
|
|
|
Quoting: raminsex از دانشجو هاي خانم عزيز خواهش مي كنم در مورد خابگاهها و شوخي هاي داخل آن بگن والا بنده نه دانشجو هستم و نه دختر پس اجباری در جواب دادن نمیبینم. 
پاینده باد ایــــــــــــــران
|
|
|
man danehsgah bafghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
|
|
|
چه تاپیکه بی مزه یی 
|
|
|
|
|
به نظر من اثلا درس نخونید که بخواید برید خواب گاه یا یه شهر غریب اخرش میخواید کهنه شوری خانه داری کینید دیگه این جوری تو خوابگاه یه وقت از هم فیلم میگیرید یا چه میدونم عکس میگیرید اون وقت اگه پخش بشه دیگه نمیتونید جلوش رو بگیرید و تو همین سایت اویزون میتونید بیاید خودتون دانلود کنید بیچاهر مادر پدرا فکر میکنن دخترشون الان تو یه شهر غریب داره درس میخوانه 2 روز دیگه مهندس یا دکتر بر میگیرده وقتی این فیلمها پخش میشه انوقت میفهمن تو مدرسه تو دانشگاه چی میگزره و قتی چند تا دختر کنار هم جمع میشن چه کارهایی که نمیکنن نمونش رو تو همین سایت میتونید ببینید نه 1دونه بلکه 1000 مورد خوش باشید
|
|
|
من كه بيشتر تاپ شلوارك يا نيم پيرهنو ساپورت ميپوشيم! وقتيم كه ميخوام بخوابم لباسامو در ميارم با شورت و سوتين ميخوابم !در كل چون طبعم گرمه لباس زيادي نميپوشم واسه همينم زمستون يا تابستون فرق نداره!هم اتاقيام هم شلوارك تاپ يا... ميپوشن
|