صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / یک سوال - رابطه سکسی‌ چه ربطی‌ به مدرک تحصیلی مثلا مهندسی داره
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 .
نویسنده پیام
# : 21 Jul 2007 15:47

kosmashang
Quoting: kosmashang
برای من افتخاریه که لیلا جان با من شوخی میکنه، امیدوارم جنبشو داشته باشم، مهربان

داری عزیز!
نداشتی که باهات شوخی نمیکردم

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 22 Jul 2007 09:46

نظر لطفته، مهربان
ما کجا ، شما کجا

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 26 Jul 2007 05:28

Mandegar جون
ادامه بازی چی شد؟؟

Mandegar جان

چرا تو کون نازش؟؟

پس بره کس نازش؟!

خیلی مهم! حتما ببینید: http://www.avizoon.com/forum/1_75181_0.html
# : 26 Jul 2007 10:14

پس:
عمو زنجیر باف؟؟؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 26 Jul 2007 22:35

عمو زنجیر باف؟؟؟

شمبول منو خوردی ؟!

خیلی مهم! حتما ببینید: http://www.avizoon.com/forum/1_75181_0.html
# : 1 Aug 2007 17:05

پشت قمبلت انداختی؟

# : 26 Dec 2007 17:53

هیچ فرقی با هم ندارن

فقط اگر بگی مهندسی بهت میچسبن و تریپ LOVE میشن

# : 28 Jun 2008 15:35

manam be natije dorost naresidam

am mishe goft ke vaghan meyara avaz shode

kam nistan adamayi ke didim kaj kole az hame nazar shakhsiat a....... ke ba che adamyi zendegi mikonan khob bazia injorian dige tarjih midan madrak dashte bashe tarafeshon .

ama baghiyash barashon mohem nist berahati azto behtar peyda konan velet mikonan.

man tajrobasho dashtam mikhastam taraf emtehan konam koli tirip loveeeeeeeee bardashte bod , vaghti goftam behesh ke mohandesim aghab ofatde shayd dars vel konam, bavar konin 24 sat nashode pichonddddddddddddd manooooo!!!!.injorian dige

"یه دختر خوب باید 7 تا (ب) داشته باشه: بیاد، بخوابه، بماله، بخوره، بده، بپوشه، بره" >>> master_hamii
# : 28 Jun 2008 15:39

harzamani 1chiz mod mishe

1zami 1naslayi fardin bazi mod bod

1zamani mosalmon bazi enghelab kardan

mol ke hamishe ham payashan

alanm ke kelas nasl emroz pollll tahsilat hat shode zori va bedon inke bekhan chizi befahman az reshtashon aday kharejia dar avordan .............
.
http://www.avizoon.com/forum/1_32918_0.html

age kas benatije resid man dar jaryan bezare

"یه دختر خوب باید 7 تا (ب) داشته باشه: بیاد، بخوابه، بماله، بخوره، بده، بپوشه، بره" >>> master_hamii
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.