صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
یک سوال - رابطه سکسی چه ربطی به مدرک تحصیلی مثلا مهندسی داره
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
>>
نویسنده
پیام
hta
مدیر
#
: 12 May 2006 17:09
oonkareh
حالا خدا را شکر نه از تعداد خانمها کم شده نه قعطی امده که همه مهندس شدن!!!
m_sex2020
اعضا
#
: 16 May 2006 01:21
مگه ربطي هم ميتونه داشته باشه؟خب بستگه به علاقه افراد هم داره شايد بعضيها با مهندس حال ميكنن كه اون هم به چند دسته تقسيم ميشه :مهندس راه وساختمان چون ابزار كارش بيل وكلنگه بعضي ها هم با دكتر چون ابزارش كاملا بهداشتي هست
Pay
اعضا
#
: 16 May 2006 02:19 | ویرایش بوسیله: Pay
hta عزيز مطلبت منو ياد اين لطيفه انداخت:
ميگن:
دكترها خوب ميكنن.
آشپزها سير ميكنن.
رفتگرها تميز ميكنن.
آرايشگرها قشنگ ميكنن.
مهم تر از همه:
مهندس ها درست ميكنن.
روز مهندس مبارك
ارادت داريم دوست من.
hta
مدیر
#
: 16 May 2006 02:23
Pay
چند وقتی کم پیدا بودی!!!
Pay
اعضا
#
: 16 May 2006 02:33
hta
زير سايه تونيم قربان.
hta
مدیر
#
: 16 May 2006 02:37
Quoting: Pay
زير سايه تونيم قربان
ترکه خشک و خالی که سایه نداره عزیز!!!
lavashakehooloo
اعضا
#
: 20 Jun 2007 03:15
حيفه اين تاپيك صفحه آخر بمونه.سكس خيلي به مهندسي مربوطه. يه مهندس خوب هميشه ميتونه نو آوري داشته باشه طرح و رنگ و نور وسايز و تركيب و ....... همه چي دستشه .قشر زحمتكش دكترا همه اش بايد منتظر آخرين دست آوردهاي آزمايشگاهي باشن نشد كه . تازه مهندس قبل ازاينكه خودشو بندازه تو هچل اول يه فاز تحقيقاتي ميره . كنترل پروژه بلده. ميدونه كه حتي از يه پيچ شكسته هم چطوري استفاده كنه .دروصف مهندسين هرچه بگوييم كم است......
Mandegar
اعضا
#
: 20 Jun 2007 04:10
Quoting: lavashakehooloo
حيفه اين تاپيك صفحه آخر بمونه.سكس خيلي به مهندسي مربوطه. يه مهندس خوب هميشه ميتونه نو آوري داشته باشه طرح و رنگ و نور وسايز و تركيب و ....... همه چي دستشه .قشر زحمتكش دكترا همه اش بايد منتظر آخرين دست آوردهاي آزمايشگاهي باشن نشد كه . تازه مهندس قبل ازاينكه خودشو بندازه تو هچل اول يه فاز تحقيقاتي ميره . كنترل پروژه بلده. ميدونه كه حتي از يه پيچ شكسته هم چطوري استفاده كنه .دروصف مهندسين هرچه بگوييم كم است......
شما انگار یا خودت مهندسی یا دوست پسرت اونم از نوع عمران و معماری
خیلی مهم! حتما ببینید: http://www.avizoon.com/forum/1_75181_0.html
kosmashang
اعضا
#
: 20 Jun 2007 11:54
تا چه مهندسی باشه؟
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
lavashakehooloo
اعضا
#
: 21 Jun 2007 03:38
مهم نيست چه مهندسي مهم اينه كه ديد مهندسي داشته باشي ......هر مهندسيي يه خاصيتي داره . مهندس كامپيوتر يعني برنامه ريزي و اجراي برنامه و مراقب بودن اينكه ارور نده سرعت پردازش و كنترل ورود وخروج داده ها و ....مهندس معمار يعني نقشه عالي اجراي عالي فنداسيون مهمه فضاسازي هرچيز به جاي خويش نيكوست وازاين حرفا.... مهندس شيمي تركيب مناسب تجزيه مناسب(نه از اونا كه تجزيه اش خوبه مرده شور تركيبشو ببرن..) شناخت اجزا .... بازم شعار هميشگي در وصف مهندسين هرچه بگوييم كم است...
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.